Bollywood investeert in Mumbai Film Festival

Bollywood investeert in Mumbai Film FestivalEind deze maand wordt in India het Mumbai Film Festival gehouden. Het festival dat voor de 11e keer wordt gehouden was tot nu toe niet erg opvallend en kleinschalig. Maar daar komt verandering in. Een flinke investering en het betrekken van Bollywood filmsterren moet het Mumbai Film Festival meer glamour geven. De Indiase filmindustrie wil hiermee de concurrentie aan gaan met gevestigde Film Festivals van Cannes en Berlijn.

Tijdens het festival zullen Bollywood acteurs Amitabh Bachchan en Shashi Kapoor een onderscheiding krijgen. Ook zullen de Indiase filmmakers Karan Johar en Farhan Akhtar meedoen aan de opening en afsluit ceremonieën. Daarnaast zullen heel wat Bollywood sterren hun medewerking aan het event verlenen.

Het Mumbai Film Festival start op 29 oktober en eindigt op 5 november. Er zullen 200 films uit 56 landen getoond worden.

1 REACTIE

  1. […] post by Administrator Posted on Friday, October 23rd, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.