Bollywood echtpaar op de catwalk in Mumbai

Bollywood echtpaar op de catwalk in MumbaiAls heuse fotomodellen liepen Bollywood acteur Shahrukh Khan en zijn echtgenote Gauri afgelopen week op de catwalk van een modeshow in Mumbai. Deze show was georganiseerd door de Indiase filmregisseur Karan Johar, die momenteel samen met Sharukh bezig is met de Bollywood film ‘My name is Khan’. De film moet in februari 2010 uitkomen. Het evenement vond plaats op de laatste dag van de ‘India Couture Week’ in Mumbai. (FOTO: REUTERS/Punit Paranjp)

20 REACTIES

 1. leuke paar.[‘l]
  maar gauri is niet een schitterende vrouw
  ze is niet sow mooi
  maar als ze maar gelukkig zijn is het g0ed
  😀

 2. […] post by Administrator Posted on Monday, October 19th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 3. Komen ze geld tekort ofzo.
  Gauri is inderdaad geen geweldige mooie vrouw, maar ik denk, dat ze een geweldige goede vrouw is.
  Ze is SRK’s steun en toeverlaat.
  Maar dat zou ik ook zijn, als mijn man zoveel geld zou verdienen.

 4. Hoe weten jullie wie mooi is of niet ik denk dat jullie goed zal doen als jurileden zouden zijn.
  en trouwens weet jij dat jij uit een mooie bord niet kan eten.
  Denk eens goed na MOOIE DAMES.

  mvg

  Rahat

 5. @ Rahat
  we denken wat we vinden over haar uiterlijk
  ik zeg niet dat ze een slecht mens is
  jij zal toch ook wel kritiek hebben op iemand..
  en daarom zijn reacties hier.. je mag je mening geven.

 6. Omdat wij ogen hebben om te kijken, kan je zien wie mooi is en wie minder mooi.
  Smaken verschillen, wat de één mooi vind, kan de ander minder mooi vinden.
  En je hebt gelijk uit een mooie bord kan je niet eten, maar wel naar kijken hahahahahahaha.
  Ik heb de uitzending gezien bij Zeetv, niks bijzonders.
  De vrouw van Hrithik Roshan liep ook, zij is alleen bleek, verder ook niets bijzonders. Maar veel hindustanen vinden witte/bleke mensen mooi.

 7. zelf vind ik dat donkere vrouwen best mooi kunnen zijn ik heb fotos gezien van srk en gauri en ik kreeg dat srk stapelgek is op gaury ik vind dat gauri wel mooie benen heeft,je uiterlijk zegt toch niets over je karakter?

 8. @rahat & nitesh bhadwaradj fan:
  Ik ben het 100% met jullie eens!

  En Gauri heeft wel degelijk iets, ze is niet voor niets jarenlang model geweest.

 9. Sowieso mag iedereen zijn eigen mening vormen en datgeen delen met anderen, daar is dit forum toch voor? Als je vervolgens kritiek krijgt, is dat iets wat je moet accepteren. Ook die individuen zijn vrij om hun mening over een standpunt kenbaar te maken en daarover te discussiëren.

  Persoonlijk vind ik het knap dat Shahrukh en zijn Gauri de catwalk hebben uitgevoerd, toont lef. Shahrukh kan heel goed door een deur met de Indiase filmregisseur Karan Johar, die een grote is in de Bollywood filmindustrie. Shahrukh is een professional en weet exact hoe zijn belangen te behartigen. Shahrukh en diens echtgenote zijn door Karan Johar gevraagd om de catwalk te doen, dus ze doen het niet voor de poen maar vanuit de optiek van relatiemanagement en Karan te helpen om zijn initiatief naar een hoger plan te tillen, ze zijn per slot van rekening prominenten in India en dat zet zo’n event wel op de kaart…prima!

  Gauri is vanuit mijn ogen een mooie vrouw. We zijn allemaal geschapen door één en dezelfde schepper en daarom heeft iedereen een beauty inzich…de vraag is of je het ziet of niet. Mensen zijn te snelin hun beeldvorming over anderen, probeer je ook te verdiepen in de mens die achter een persoon zit…..beauty is een predikaat voor meerdere ingrediënten van een mens. Zijn Naomi Campbell, Kajol, Aruna Irani knap? Waarschijnlijk wel……hun prestaties spreken voorzich…..gelukkig zijn er mensen die dat weten te zien en waarderen.

 10. Snap nie wrm srk zijn vrouw halfnaakt op het podium laat lopen…

  dat doe je toch niet met de moeder van je kinderen? Hij heeft geen geld of aandacht tekort… Of leven we weer in de prehistorie waar we allemaal naakt liepen…

 11. Goedemorgen,
  Ron ik ben volkomen eens met jou.
  Ik snap niet hoe men kan zeggen dat iemand lelijk is wij hebben ons zelf toch niet geschapen. Mijn moeder zegt altijd lelijke mensen bestaat niet.Maar ja sommige mensen hebben toch een bril van Hans anders en dat kan je niks aan doen.

  mvg

  Rahat

  ps. Nandini bedankt.

 12. I heb het helemaal mee eens met Ron Kalloe
  Jij hebt gelijk man, Wij mensen moeten onze denk beeld te veranderen om goed te kunnen zien de waarheid

 13. Rahat en Celina, dank voor jullie input.
  De waarheid ligt altijd voor je en is veel eenvoudiger dan wij mensen denken. Mensen maken er zo’n sport van om zaken steeds vanuit een complexe optiek te benaderen.
  Mensen willen altijd beter en mooier zijn dan anderen en hebben geen respect dus kraken ze anderen maar af…schaamteloze wezens zijn het…ik vraag me af of ze ook tegen hun vader en moeder durven zeggen: ma, wat ben je lelijk of pa, wat ben je lelijk. Dat doen ze natuurlijk nooit! Ze moeten altijd anderen hebben en dat zijn lafaards!

  Rahat schrijft het zo mooi op “wij hebben onszelf toch niet geschapen”. Exact, zo is dat…we moeten allang blij zijn dat we gezond zijn en een mooi leven kunnen hebben. Als iedereen het mooie in elkaar kan/wil zien, weetje hoe makkelijk en mooi het leven dan wordt, dan ben je samen sterk en heeft iedereen lol in het leven!

 14. Hi, Criticaster

  Ik heb nog nooit zo moois gelezen, dank je wel voor jou mooie woorden. Eindelijk iemand van LEVEL.

  mvg

  Rahat.

 15. ik vind het een leuk echt paar maar rani mukherji vind ik mooier dan gauri.

  srry gauri:(

  manisha(ll)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.