Bollywood filmdanslegende geeft Masterclass

Bollywood filmdanslegende geeft MasterclassGisteren (maandag 12 oktober) is de legendarische topchoreografe uit de Indiase filmindustrie, Saroj Khan begonnen met Masterclasses in Bollywood Dance in Den Haag. Dit is een unieke gebeurtenis: nooit eerder was deze “Dancing Diva” in Europa om les te geven. Nederlandse meiden (èn jongens) krijgen voor het eerst de kans om zich in Den Haag in de kijker te spelen: de beste deelnemers winnen een reis naar India en mogen verdere lessen volgen aan de Academy van Saroj Khan. Wie weet bemachtigen ze uiteindelijk een rol in een echte Bollywoodfilm.

Saroj Khan, beter bekend als de ‘The Dancing Diva’ van Bollywood is al vele jaren lang de bekendste choreografe in de Indiase filmindustrie. Haar exclusieve en tijdloze stijl heeft ervoor gezorgd dat zij vandaag de dag, ondanks de hevige concurrentie binnen Bollywood, nog steeds een veelgevraagde choreografe is. Ze is de stuwende kracht geweest achter namen als Madhuri Dixit en Sridevi, maar ook alle topacteurs en actrices van nu (Shahrukh Khan, Hritik Roshan, Kareena Kapoor, Akshay Kumar, Aishwarya Rai en Priyanka Chopra) krijgen op de filmset regelmatig met haar te maken.

12 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, October 13th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Echt superrr leukkk.. Ik wou er ook graag aan mee doen.. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel een belachelijke prijs vond..

    Ik had op de flyer gelezen dat de prijzen als volgt zin; Parttime ( 1 week ) € 400,- en Fulltime ( 2 weken) € 625,- .

    Dit ging mij dus even wel te ver.. Ik bedoel maar, het is maar dansles..? 😉

  3. Het is wel leuk voor degene, die iets meer willen leren door les te gaan nemen bij Saroj khan.
    Maar of ze nogsteeds een veelgevraagde choreografe in de bollywood wereld is, betwijfel ik, nu dat de choreografen als paddestoelen uit de grond komen.
    Ze is de stuwende kracht geweest ja, maar dat is ze misschien niet meer.
    Ik denk, dat ze daarom naar Nederland en Engeland komt, om wat extra bij te verdienen.

  4. Als ik de prijzen hoor is het best duur.
    Ik heb zelf ook ooit dansles gehad en volgens mij hebben veel dansscholen in nederland het al moeilijk. Terwijl zij al jaren hard werken. Sommige al meer dan 10 jaar volgens mij. En nu lijkt het wel of geen van ze op hoog niveau werkt. Wie heeft dit bedacht? Ik mag aannemen dat dit best wel slecht is voor de naam van andere dansscholen. Komt iemand uit India hier even hun leerlingen wegstelen zeg maar. Of ziet iedereen dit alleen maar als een nieuwe ervaring?

  5. Ik denk eerder dat het aantrekkelijker is om les te krijgen van iemand die met vele bekende Bollywood atrice(s) heeft gewerkt.. Zo denk ik erover ! Het gedachte al dat ze met Sharukh Khan heeft samengewerkt maakt me al gek 🙂

    Ik heb ook lessen gevolgd .. Ik denk dat er gewoon te veel dansscholen in Rotterdam en Den Haag zitten.. Ze kunnen zich beter verbreiden in heel Nederland.. Kijk Ik zou heel graag weer danslessen willen volgen.. Maar is gewoon te ver !! En privé lessen vindt ik zelf een beetje overbodig!!

    Maar ben het natuurlijk ook wel mee eens wat Sangeeta zegt !!

    Gr.. Moi !!

  6. Ze is nu nog steeds een veel gevraagde choreograaf hoor. Ze heeft o.a. Don, Jab We Met, Taare Zameen Par & Guru 😀

  7. BELACHELIJK DUUR! ZE HEEFT DRINGEND GELD NODIG!
    UITBUITERS, ‘T DOMME VOLK TRAPT ERIN!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.