Amitabh Bachchan weer op Indiase TV

Bollywood - Amitabh Bachchan weer op Indiase TVBijna drie jaar na zijn afscheid als presentator van de Indiase versie van ‘Who Want’s to Be a Millionaire’ is Bollywood veteraan Amitabh Bacchan weer te zien op de Indiase TV. ‘Big B’, zoals de ster ook wel wordt genoemd, is de gastheer in de Indiase versie van het programma ‘Big Brother’ dat daar ‘Big Boss’ heet.

Bachchan heeft de rol overgenomen van Bollywood actrice Shilpa Shetty die twee seizoenen heeft mogen presenteren. Vorig weekend was de eerste aflevering met Amitabh Bachchan en zowel deelnemers als publiek zijn enthousiast over hun nieuwe gastheer.

5 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Friday, October 9th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Wauùww dat huis is mooi;p

    maar jammer dat ze het geld daaraan verspillen
    ze kunnen het liever geven aan daklozen

  3. ik vind dat amitabh-bachchan wat voor de arme zou moeten doen,dan dat de arme mensen voor hem doen en hebben gedaan.ik heb de indruk dat hij alles zou doen,als er maar geld te verdiennen valt.ik heb nooit ergens gelezen dat amitabh-bachchan iets voor de goeie doel heeft gedaan.

  4. is amitabh in 1983 het ziekenhuis in geslagen? door een collega? tijdens het maken van een film?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.