Bollywood remake van Julia Roberts film

Bollywood remake van Julia Roberts filmJulia Roberts was afgelopen maand in India voor opnames van haar nieuwe film en de Julia Roberts ‘koorts’ lijkt hierdoor toegeslagen te hebben in Bollywood. Indiase film makers zijn namelijk van plan om binnenkort een Bollywood versie van de film ‘Stepmom’ uit te brengen. In deze Amerikaanse film uit 1998 worden de hoofdrollen vertolkt door Julia Roberts en Susan Sarandon.

Julia speelt daarin een nieuwe vrouw in het leven van een gescheiden man. Ze doet als stiefmoeder haar best om de kinderen zo goed mogelijk op te voeden maar ze houdt ook van haar job en wil het niet opgeven. De ex-vrouw (Sarandon) vindt dat Isabel haar rol als moeder niet goed vervult en begrijpt niet dat haar werk ook belangrijk is. Als deze ex-vrouw te weten komt dat ze kanker heeft en haar fataal kan zijn, wil ze het weer goed maken met Isabel.

In de Indiase versie zal Kareena Kapoor de rol van stiefmoeder spelen, zoals Roberts dat ook deed. Ook de namen van Kajol en Arjun Rampal worden genoemd. Indiase filmcritici zijn niet te spreken over de zoveelste remake van een Hollywood film. Ze vinden dat voorbij wordt gegaan aan het Indiase talent en de vele goed verhalen die in India beschikbaar zijn om een originele film te maken. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

12 REACTIES

  1. oke,
    ten eerste vind ik het een goede beslissing maar Kajol als stiefmoeder vind ik beter.
    maar kareena is ook al g0ed.
    ten tweede :
    het maakt niet uit of ze de films van Hollywood overnemen als het maar goed bekeken word.
    Maar ik vind het wel jammer dat ze hun eigen kennis/fantasie niet op papier willlen zetten en een g0ed orginele film willen produceren.
    dus gemengde gedachtes.

  2. Ik vind Kareena Kapoor een verschrikkelijke actrice. Ook al heeft ze veel geleerd en is ze ontzettend vooruit gegaan…maar ze heeft een misselijk makelijke uitstraling en attitude! Als ze geen Kapoor was……had ze Bollywood nooit gehaald!

  3. Dat heb ik 2 maanden geleden al gelezen, de zogenaamde ‘koorts’ is dus allang al toegeslagen. En die film gaf gister trouwens op rtl 8!

  4. Ach, wat zal ik zeggen. De zoveelste remake. En ondanks dat blijven ze zeggen dat de indiaase versie anders zal zijn.

    Wat ik niet leuk vind is dat Kajol ook hierin speelt. Ik bedoel het is wel leuk haar te zien in een film, maar waarom in deze remake? Er zijn genoeg goede en orginele storys waarin ze kan schitteren.

  5. Bollywood produceert de meeste films van de wereld, en toch gaan ze remaken. Kijk maar naar blue, een zware remake van Fool’s Gold met Matthew McConaughey.

    Zijn ze zo wanhopig dat bollywood hun eigen scripts niet kunnen maken??
    dan kijk ik liever naar budgetfilms uit pakistan…..

  6. Bollywood probeer zelf wat te creëren en acteurs die hieraan meedoen stimuleert remake’s

    R…..k

  7. Ik heb Kareena altijd leuk gevonden/
    Ook toen ze niet zo slank was.
    Haar eerste film vond ik ook heel mooi.
    Maar smaken verschillen.

  8. kareena kan het goed doen.. dat weet ik zeker
    maar waarom moeten ze gaan na-apen, ze hebben zelf veel mooiere films dan hollywood
    maar het woordt een moooie film, het zou niet aan de spelers liggen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.