Presentatie muziek album Bollywood film ‘Jail’

3

Presentatie muziek album Bollywood film JailBollywood actrices Mugdha Godse (links) en Priyanka Chopra waren afgelopen zaterdag aanwezig bij de release van het muziek album voor de nieuwe film ‘Jail’. Ook hoofdrolspeler Neil Nitin Mukesh was van de partij en liet het publiek horen dat hij een aardig deuntje kan zingen. ‘Jail’ gaat over het leven van een man (Neil Nitin Mukesh) die in problemen komt met justitie en in de gevangenis terecht komt. Het verhaal geeft een realistisch beeld van het verloop van zijn rechtszaak en zijn gevecht tegen justitie. De film, die gebaseerd is op een waar gebeurt verhaal, is geregisseerd door Madhur Bhandarkar en zal op 6 november wereldwijd in première gaan.
(FOTO: REUTERS/Manav Manglani)

3 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Monday, October 5th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.