Bollywood artiesten in World Forum Theater

Bollywood artiesten in World Forum TheaterOp zaterdag 3 oktober is één van de meest gevraagde zangers uit Bollywood te zien in het World Forum Theater te Den Haag. K. K. Krishna Kumar bekend van de nummers Tadap Tadap (film: Hum dil de chucke sanam) en Mujhe kuch kehna hai (film: Mujhe kuch kehna hai), zal op die avond een aantal van zijn hits ten gehore brengen. Hij doet dat ook samen met Shilpa Rao, de zangeres met wie hij de bekende nummers Tose Naina Lage (film: Anwar) en Khuda Jaane (film: Bachna e Haseeno) zong.

K. K. wilde als kind eigenlijk arts worden, echter besliste zijn lot anders. In 1994 kwam zijn eerste doorbraak via UTV Mumbai, sindsdien loop zijn carrière als een trein.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.