Speciale theatervoorstellingen uit India

Bollywood - Speciale theatervoorstellingen uit IndiaIn het kader van het festival ‘In de sporen van India’ presenteert Stadsschouwburg Utrecht twee ‘voorpremières’ van theatervoorstellingen die speciaal voor dit festival uit India worden ingevlogen. Ranga Theatre uit Mumbai brengt ‘Karna, de edelmoedige strijder’, een verhaal uit het beroemde epos Mahabharata. De vrouwen van Surangama presenteren sprankelende folklore uit de noordelijke deelstaat Bihar. Beide gezelschappen zijn nog niet eerder in Europa te zien geweest.

‘In de sporen van India’ is een kleurrijk driedaags festival (18 t/m 20 september), georganiseerd door de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Het festival neemt je mee op een verkenningstocht door het spirituele en culturele erfgoed van India via theater, dans, muziek, literatuur, Bollywood en nog veel meer.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.