Sherlyn Chopra opnieuw in PETA campagne

Bollywood - Sherlyn Chopra opnieuw in PETA campagneBollywood vamp Sherlyn Chopra heeft de smaak te pakken. Vorig jaar was ze in haar sexy lingerie te zien in een campagne van de dierenrechtenorganisatie PETA. Ook dit jaar heeft de Indiase tak van deze organisatie de actrice/fotomodel gevraagd om de campagne te ondersteunen. Met de slogan ‘Whips and Chains Belong in the Bedroom and Not in the Circus’ geeft Sherlyn aan dat je de zweep en ketting liever op een andere manier kunt gebruiken. De campagne is bedoeld om aandacht te vragen voor en het stoppen van geweld tegen circusdieren.

9 REACTIES

 1. wtf??? Waren die mensen stoned ofzo die dit ontworpen hebben? Hoe kan je hier nou in één oogopslag duidelijk laten maken dat het om dierenmishandeling gaat, terwijl ze op de plaatje halfnaakt op bed ligt?XD

 2. groot gelijk dat ze het doet ook al weet ik via internet van haar bestaan , wilde dieren zijn prachtige dieren die in de natuur thuis horen en geen onnatuurlijk kunsten mogen doen.

 3. De getoonde zweep is niet de soort die in circussen wordt gebruikt. Dit is een “bullepees” die wordt gebruikt om een mens of dier echt af te rossen tot de striemen bloeden.

  De zweep die in het circus wordt gebruikt is van andere materialen gemaakt. Die kan alleen worden gebruikt om dieren lichtjes aan te raken. Het bekende zweepgeknal ontstaat bij de circuszweep doordat het uiteinde van het touw met een snelheid. die groter is dan de geluidssnelheid, door de lucht gaat. Het geluid ontstaat dus nier omdat het dier met de zweep zou worden geraakt. De knal dient er alleen maar voor om indruk te maken op het publiek op de tribune!

  Of deze campagne echt een succes wordt valt te betwijfelen. Een eerdere PeTA campagne in de VS heeft geleid tot afschuw onder de bevolking.

  In Nederland is het draagvlak voor een verbod op dieren in het circus heel klein.

 4. ahaha ik denk dat als die mensen haar foto zien eerder opgewonden raken dan medelijde krijgen met dieren

 5. srk fan….jij hebt het goed gezien!
  Die mening is mij ook toegedaan.

  Dat zien we de laatste jaren helaas te vaak…mooie meiden die zichzelf zo overdreven “opmaken” en/of “zogenaamd sexy” kleden, dat juist het lelijke van hen naar boven komt.

  “Natuurlijke schoonheid” moet tegenwoordig jammer genoeg het onderspit delven. Voor mij bestaan er geen lelijke vrouwen..god heeft iedereen geschapen en allen hebben ze iets speciaals. Maar de grote onzekerheid van vrouwen en de commerciële trendsetting van de make-up en kleding branche lijkt vaak compleet losgeslagen. Heel jammer..daarmee verdwijnd al het mooie achter die enorme make-up masker en/of associale klederdracht…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.