De jurk van Mallika Sherawat…

Bollywood - De jurk van Mallika Sherawat...Het ging de vorige week in de Indiase media vrijwel alleen maar over Sharukh Khan. En dat is maar goed ook voor Bollywood actrice Mallika Sherawat, die volgens diverse showbizz media een enorme blunder gemaakt op mode gebied. Bij de première van de Hollywood film ‘Inglorious Basterds’ droeg de 27-jarige Sherawat een afgrijselijke jurk. Zo erg dat ze door de website ‘The Fashion Police’ werd afgekraakt. Volgens ‘The Fashion Police‘ is het een verkeerde manier om de aandacht naar je toe te trekken. Uiteraard zijn we benieuwd naar jullie mening.

Wat vinden jullie van deze jurk van Mallika Sherawat:

Mallika

38 REACTIES

 1. wow, wat een aandachtsh***
  speel voortaan in p***films ofzo, je bent op een openingsgala, niet in je bedroom!

 2. AFGRIJSELIJK! SCHANDELIJK! om zo iets als indiaase vrouw te dragen!
  ze kon veeel beter een sari ofz aantrekken, stond leuker!

 3. OMG!!!
  Ik heb haar nooit echt gemogen als actrice…
  Maar Dit vind ik echt een afschuwelijk lelijke jurk!!!
  Dat ze zowiets aan durft te trekken…
  jaa Idd Een sari zou haar veel beter staan!!!

 4. Het misstaat haar niet.

  Het is niet anders dan in de films (hoe minder de kleding = hitfilm). Het past mooi bij elkaar. Waar maken we druk om.

 5. Looks good..

  Doet er niet aan af dat het wel een aandacht trekker blijft maar de jurk opzich staat wel sexy.

 6. zij trekt altijd die hoerige kleding aan dus…
  maar et is verschrikkelijk…!!!!!
  aandagt trekken doe je niet so!!!!!

 7. Het uiterlijk van de jurk doet er niet toe, want zoals Priya zei: ieder zijn ding… Maar ik vind het een schande dat ze zo respectloos over straat kan lopen!!! Dan vraag ik me af: Malika, waar is je zelfrespect?!

 8. Deze dame wil zichzelf in de spotlights werken. Dit is vrouwen emancipatie ten dolle…..doorgeslagen boel zoals je dat hedendaags best vaak ziet.

  Jammer dat zo’n dame, die er best mag wezen, zich zo in de uitverkoop zet! Uit de reacties destilleer ik, dat meerdere vrouwen het ook waardeloos vinden. Als een man dezelfde mening is toegedaan, wordt dat als mannelijke dominantie ervaren. Ben blij dat men kan/wil inzien dat mannen niet altijd negatief commentaar leveren……

 9. She’s looking hotttttt!!!

  Maar kom op zeg, het is een gala avond. Geen zwemfeest. Als je de frutsels weg denkt, dan is het gewoon een bikini.

  Maarjah, het is nou eenmaal Malika.

 10. zij willen nou ook tegenwoordig op die hollywood sterren lijken
  geen wonder dat zij zoiets aan doet.

 11. Ik vind het niet eens een jurk te noemen, maar ja ieder zo zijn benamingen he.
  Maar ik vind niet dat ze zich hiermee op een serieuze wijze presenteerd aan het publiek en aan collega’s. Ik ga ervan uit dat ze serieus genomen wilt worden met haar acteer carriere, dan moet je al helemaal niet zo’n stunt uitvoeren. Waren de ‘blote’ plekken bedekt dan was het een prachtige gala jurk geweest. Ze kan met haar figuur mooie kleding aan die zowel sexy als netjes beschouwd zouden kunnen worden. Dus waarom deze keuze?? Mij een raadsel.
  Verder heeft dit niets met vrouwen emancipatie te maken. Ik ben voor emancipatie, een vrouw die op haar eigen twee benen kan staan en kan doen en laten wat ze wilt. Maar dat betekent niet half naakt verschijnen op een groot event en nog verwachten serieus genomen te worden. Je merkt ook wel aan de soort rollen dat ze speelt hoe de mensen over haar denken. Niet meer dan een persoon met veel sex-appeal!!!! Kan je ver mee komen, maar hoever wil je ervoor gaan he…

 12. maar ik weetniet wat julie zo erg aan dat vinden ?
  priyanka zie je ook in bikini en kareena ook dis is het zelfe maar wat langer xD

 13. Het staat haar in iedergeval niet slecht, sexy zelfs..
  Ik zie hier reacties, waarvan ik echt zoiets heb als: damn..leef je nog in de tijd dat het kastensysteem in India sterk werd gebruikt?

  Ik bedoel; alles wordt modern, en ze ziet er niet slecht uit:D

 14. Buiten het feit dat ik dit een afgrijselijke jurk vind…
  Ik vind dat Viri wel gelijk heeft. En weleens opgelet hoe hindoestaanse meisjes/vrouwen zich tegenwoordig kleden. Das ook bijn a. Die lopen tegenwoordig ook bijna halfnaakt rond. En kijk eens naar de profieelfoto’s op hyves. Dat zegt meer dan 1000 woorden…

 15. het staat haar opzig neit lelijk maar om zo aandacht te trekke en zoiets aan te trekke op een gala avond doe NORMAAAL! egt een schande
  and viri : tuurlyk zie je kareena en zo in bikini enzo maar dit is wel een gala avond dus is egt niet normaal

  maar ja haar keuze

 16. beste viri,
  die bikini is niet het probleem. Het gaat om het moment en situatie waar je zulk kleding aandoet. je doet toch geen bikini naar een premiere aan…op strand of een film..bepaalde scenes is het begrijpelijk… het gaat om de situatie…

 17. Die jurk is net zo lelijk als haar afgrijselijke BEK.
  Ze is al zo lelijk, dan gaat ze zulke kleding dragen.

  En VIRI,

  een bikini is geen jurk.

  Ik vind niet dat ze veel sex apeal heeft, ze is gewoon een beetje hoerig, daarom speelt ze die rollen.

  Al bij al, ik vind het niet gepast en het heeft niets met vrouwen emancipatie te maken.

 18. Voor de mensen die niet weten waar het woord EMANCIPATIE voor staat. Dat betekent volgens Van Dale: streven naar eerlijke maatschappelijke verhoudingen. Ik zal jullie van de droom afhelpen of zaken wel/niet met emancipatie te maken hebben, zeker waar het gaat om maatschappelijke issue’s. Daarbij is slechts 1 voorbeeld afdoende.

  “Vrouwelijke model uit Singapore is door een islamitisch rechtbank in Maleisië veroordeeld tot 6 stokslagen voor het drinken van een biertje”. Kortom, daar zijn de maatschappelijke verhoudingen zo krom, dat dit anno 2009 helaas de werkelijkheid is….ze zullen niet durven zich zo te kleden als Mallika, sterker nog daar zullen ze geeneens aan denken omdat het emancipatieproces stokt door onderdrukking van en door metname de mannen. Anderzins hebben mensen in de wereld van vrijheid/blijheid zoveel vrijheid, dat enkelingen de bizarre grenzen opzoeken zoals Mallika dat doet….Echter is het haar goedrecht…maar als actrice stelt ze een wat bizar voorbeeld!

 19. Puhhh ze heeft dat jurk aangedaan en dan??? Wat is er mis mee???
  Het staat haar niet slecht.
  India moet zich bezig houden met zijn armen en de kansloze dieren niet met sterren wat die aankleren, het is zwak van hen!

 20. Of het nou lelijk is of niet, Malika trekt toch weer alle aandacht. En daar doet ze het allemaal voor.

 21. NYlo, volledig met je eens!
  Mensen hebben wel voldoende tijd, energie, denkvermogen(?) en geld om zich met dit soort nonsense issue’s bezig te houden. Helaas bekommeren slecht weinigen zich over het lot van de armen en minder bedeelden….Ik ben in 2002 naar India geweest (Bombay) en het was schokkend om te zien hoe schots en scheef de verhoudingen tussen ARM en RIJK zijn. Ik heb een grondige hekel aan die Brahmanen (Brahbans), die voor god spelen en hun moeder hebben verkocht! Deze gore lui, voor wie enkel hun status geldt, houden het oude kasten systeem onder alle bedingen instand, wat uitbuiting van de armen legitimeert en handhaaft. Geen wonder dat deze barriére maar niet wordt doorbroken, ook al maakt India een enorme economische expantie door…..gods gruwelijk……. letterlijk over de ruggen, correctie lijken, van de armen. Generaliseren is fout en ik wil explicier erbij vermelden, dat ik niet alle brahbans onder één scheer, er zijn altijd goede en oprechte erbij!

 22. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahah en hahaha niet normaal wat voor premiere was dit en p…o of hoe h..r.. ben jij ?

 23. eyy wat tha f*ck boeit et
  ZIJ heeft die jurk aan
  ZIJ wou die jurk aan
  ZIJ wou aandacht
  Dus wat boeit en dang nog

 24. Patha nahin ke yeh apne aap ko kya samajthi hai. k bergrijp wel dat het in films moet om zulke kleren te dragen. maar op zo een manier aandacht trekken gaat egt te ver

 25. ach,het is haar leven en haar beleid.als ze daarmee gelukkig is waarom dan niet.bovendien,ze heeft een mooi lijf en ze maak geen huwelijken kapot.

 26. is.een.mooie jurk..heb je.wel.gezien wat lady.gaga.aanheeft.dan.is.dit.stukken.mooier zullen.veel mensen mee eens.zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.