Bollywood ook in de ban van de Mexicaanse griep

Bollywood ook in de ban van de Mexicaanse griepFilmopnames die gecancelled worden en acteurs die niet meer willen reizen omdat ze bang zijn om ziek te worden. Ja ook in Bollywood heeft de angst voor de Mexicaanse griep toegeslagen. Zo besloot Bollywood regisseur Karan Johar afgelopen week om de opnames voor zijn nieuwe film ‘Qurbaan’, met Saif Ali Khan en Kareena Kapoor, stop te zetten. Johar had al een crew bestaande uit 180 mensen naar het plaatsje Pune in het westen van India gestuurd, maar besloot de opnames uit te stellen toen bekend werd dat 10 mensen in Pune de ‘swine flu’ hadden.

Ook Bollywood ster Amitabh Bachchan besteedde aandacht aan de Mexicaanse griep, oftewel het H1N1 virus. Op zijn blog schreef de acteur echter dat de paniek om de griep vaak erger is dan de griep zelf. Hij pleit ook voor een goede aanpak van de paniek bijvoorbeeld door goede voorlichting vanuit de Indiase overheid.

6 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, August 11th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Wat erg die niewe film ze hebben hem stop gezet en dan nog die ziekte maar da gaat over heel de europa zijn

  3. ja tuurlijk is bollywood ook in de ban van de griep
    wat denken ze overal ter wereld is er griep maar niet in bollywood ?

  4. ja je kan er niks aan doen de mexicaanse griep heerst nu blijkbaar overal het is gwm een rotziekt dat iedereeen kan overkomen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.