Bollywood tijdens Amsterdamse museumnacht

Bollywood tijdens Amsterdamse museumnachtDe Amsterdamse museumnacht (N8) vindt op 1 november plaats. Ruim veertig musea zetten weer de deuren open van zeven uur ’s avonds tot twee uur ’s nachts. Het Filmmuseum vraagt mensen vakantiefoto’s in te leveren die gemaakt zijn bij de Taj Mahal in India, maakte het Amsterdams Toerisme & Congres Bureau dinsdag bekend. Die moeten het Bollywood-thema van de instelling opsieren.

Verder zet W139 vrijwilligers in om beeldende kunst door de stad te dragen tijdens een wandelende tentoonstelling met muziek. Zangliefhebbers kunnen terecht in de voormalige schuilkerk Ons’ Lieve Heer op Solder, waar een dertienkoppig karaokekoor optreedt.

5 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Wednesday, August 5th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.