Bollywood sterren op Bangalore Fashion Week

2

Bollywood sterren op Bangalore Fashion WeekAfgelopen weekend, van 23 tot 26 juli 2009, werd in Bangalore (Zuid India) de Bangalore Fashion Week 2009 gehouden. Het event, dat jaarlijks in de mode hoofdstad van India wordt gehouden, is een podium voor modeontwerpers die hun creaties ook internationaal kunnen laten zien. Traditioneel zijn er veel Bollywood sterren hierbij aanwezig die niet alleen participeren als toeschouwer maar ook meelopen. Zo liep Bollywood actrice Koena Mitra (foto)de catwalk op met een creatie van de bekende Indiase modeontwerpster Priyanka Thakur.

2 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Monday, July 27th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Anoniem,

    HIHIHIHIHI , vond de kleding mooi, maar die meisjes lipen sjoo mafiachtig man en dat bederft alles joh, sorry …geen style !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.