Politie vindt DNA sporen Bollywood acteur

Politie vindt DNA sporen Bollywood acteurDe politie in Mumbai heeft gisteren bekend gemaakt dat er DNA sporen van Bollywood acteur Shiney Ahuja (36) zijn aangetroffen, die moeten aantonen dat de acteur zijn 20-jarige schoonmaakster heeft aangerand. Kort na zijn arrestatie twee weken geleden werd gezocht naar DNA sporen bij de intieme delen van het lichaam van het meisje. Ook werd het beddengoed en ondergoed van beiden onderzocht.

Het bloedonderzoek van de acteur bracht naar voren dat er geen alcohol of drugs door hem waren gebruikt. Een hoge politie functionaris verklaarde dat met deze vondst de betrokkenheid van Ahuja bij de aanranding vast staat. “Justitie heeft hiermee een waterdichte zaak in de rechtbank” zei hij tegen de Hindustani Times.

18 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, June 30th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. WOOO!Hij kan bye bye zeggen tegen z’n carrière!Maar ja dit gelooft z’n vrouw zeker ook niet??

 3. moeilijk te geloven dat hij zoiets heeft gedaan, wat bezielde hem nu, echt dom!

  Maar boeten zal hij moeten.

 4. laat hij maar opsodemietere van bollywood er staan meer goeie en knappe mensen klaar voor bollywood carriere!

 5. time kan ook goed liegen het kan dat de meisje hem uit gelokt heeft want hij is een mooie man zulk dingen gebeuren vaker dus niet gelijk geloven.

 6. Samira ik ben het helemaal eens met je…heel veel meisjes doen dat want het bleek ook zo te zijn dat die schoonmaakster al enige tijd verliefd was op hem dus ik geloof het best dat ze hem heeft uitgelokt en op die manier geld wilt verdienen. Ik bedoel hallo je hoeft maar even naakt voor de mannen te staan en ze zijn verkocht hahahahaha!!!

 7. k wist wl dt et waar was,, hy moet levenslang krijgen.!!

  @Samira & Aashena

  ten 1e h0es0 ghaat di meisj hem lokke & daarna zo’n vrhaal verzinne?

  Ten 2e als se hem had gel0ktt hd hy het n0g niey m0ete d0en wnt hy heeft al n vrouww wt z0ektt die dn n0g by n andre wijfff?!

  OMG HY M0ett egt n kapott lange celstraf krygee klaaaar.!! 😀

 8. volgens mij zijn er twee mensen die weten wat er gebeurd is en hoe dat kan ik van af mijn huis niet zien dus kan ik ook geen commentaar leveren.

 9. wedden dat die gozer dat meisje “echt” verkracht heeft?
  Logisch dat zijn vriendin zich achter hem schaart. In India worden huisknechten 9 van de 10 keer als “voetveeg” behandeld…dit heb ik met eigen ogen waargenomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.