Presentatie muziek album ‘Love Aaj Kal’

aajkalAfgelopen weekend hebben Bollywood filmsterren Deepika Padukone en Saif Ali Khan het muziek album van de nieuwe Bollywood film ‘Love Aaj Kal’ gepresenteerd in Mumbai. Met de film ‘Love Aaj Kal’ zet Saif Ali Khan zijn eerste stap als Bollywood producent. De 38-jarige acteur is begin dit jaar gestart met zijn eigen productiebedrijf Illuminati Films en deze film is het eerste resultaat. Saif is niet alleen producent van ‘Love Aaj Kal’ maar speelt samen met Deepika de hoofdrol. Andere rollen zijn voor Rahul Khanna en Rishi Kapoor. De film gaat op 31 juli in première.

De film ‘Love Aaj Kal’ gaat over liefde zoals het nu is en vroeger was. We zien twee liefdesverhalen, een dat zich afspeelt in het Westen anno 2009 en een verhaal in Delhi en Calcutta uit 1965. Is de liefde vandaag anders dan vroeger? Relaties misschien wel maar uiteindelijk zal blijken dat liefde niet aan tijd gebonden is en dat sommige dingen niet veranderen als tijden veranderen.

6 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Monday, June 29th, 2009 and is filed under Bollywood. You can follow any responses to […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.