Na vijf maanden weer Bollywood in bioscopen

Na vijf maanden weer Bollywood in bioscopenNa een gedwongen rustpauze, kunnen de vele Nederlandse Bollywood liefhebbers vanaf deze week weer genieten van Bollywood op het witte doek. Door een staking in India als gevolg van een conflict tussen producenten en bioscoopexploitanten lag de filmindustrie nagenoeg stil. Begin juni kwam er een oplossing en dat betekent dat de komende periode een rits van topfilms de revue gaat passeren.

Op 26 juni gaat de film New York, met in de hoofdrollen John Abraham, Katrina Kaif en Neil Nitin Mukesh, in première. Op 3 juli is Kambaqt Isq te zien, een romantische actiekomedie met in de hoofdrollen Aksay Kumar en Kareena Kapoor en gastrollen van Sylvester Stallone en Denise Richards. De films zijn dagelijks te zien in de bioscopen van Pathe (Arena, Spuimarkt en De Kuip).

7 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Wednesday, June 24th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. ja zo kunnen wij ook laten zien wat bollywood for de mensen in ned betekenen.Vandaag in nederland morgen misschien in antwerpen in metrpolis wie weet laten we het hopen toch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.