Denise Richards geniet van Bollywood rol

Denise Richards geniet van Bollywood rolHollywood actrice Denise Richards is binnenkort te zien in haar eerste Bollywood film. De 38-jarige ex-vrouw van Hollywood acteur Charlie Sheen speelt samen met andere Hollywood collega’s een rolletje in ‘Kambakkht Ishq’ (Engelse titel ‘Incredible Love’). Richards is volgens de Engels krant The Daily Mirror met name te spreken over het zoenen met Bollywood acteur Akshay Kumar. “Akshay is zo ‘down to earth’ en stelt je echt op je gemak. Hij heeft een prettige uitstraling en kan heel goed zoenen. Ik begrijp best waarom ze hem de meest sexy acteur van India vinden” zei ze tegen de krant.

De film ‘Kambakkht Ishq’ die in juli in première gaat, is een romantische Bollywoodkomedie over de haat-liefde verhouding tussen een arrogante stuntman (Akshay Kumar) en de vlijmscherpe Simrita (Kareena Kapoor). De twee kunnen elkaar wel schieten en belanden in de meest absurde situaties. Totdat een dramatische wending ze op een manier bij elkaar brengt die ze zelfs in hun stoutste dromen niet konden voorzien.

In de film zijn ook de Hollywood sterren Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Brandon Routh en Carmen Electra te zien.

10 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, June 23rd, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Ik wil deze film echt zien ben echt lang aan het wachten op deze film.het wordt zeker een groote HIT. Hopen maar dat akshay zijn best actor Award wind.

  3. omg ik haat het als hollywood en bollywood samen films gaan maken…tfoe!
    bollywood is te goed voor hun…!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.