Bollywood acteur opgepakt wegens verkrachting

Bollywood acteur opgepakt wegens verkrachtingBollywood acteur Shiney Ahuja is maandag opgepakt door de politie van Mumbai, nadat een 18 20-jarige schoonmaakster aangifte had gedaan wegens verkrachting. De filmster, bekend van films als ‘Hazaaron Khwaishein Aisi’ en ‘Woh Lamhe’, zou het meisje zondag thuis bij hem hebben verkracht. Hij werd dezelfde avond door de politie aangehouden en verhoord. Maandag stond hij al in de rechtszaal in verband met deze zaak.

Ahuja riskeert een gevangenis straf van zeker zeven jaar als hij ook schuldig wordt bevonden voor justitie. De Bollywood filmwereld heeft met afschuw gereageerd op zijn daad. Velen geloven dat dit ook het einde betekent van zijn carrière als filmster.

28 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Wednesday, June 17th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. JE HEBT VAN DIE GEKKE MEIDEN DIE ZE EERST VERSIEREN EN DAARNA ZEGGEN DAT ZE IS VERKRACHT DOOR EEN BEKENDE. MAAR HET KAN OOK WAAR ZIJN. IK VIND HET ZONDE ALS HET NIET WAAR IS. DIT KUN JE IEMAND NOOIT AANDOEN.HET GAAT OM ZIJN CARRIERE MAN. AFSCHUWLIJK. MAAR ALS HIJ DAT HEEFT GEDAAN. MAG HIJ WEL LEVENSLANG KRIJGEN. DAT VERDIEND HIJ.

 3. Als hij het echt heeft gedaan moet je zn *piep* eraf hakken. Nou jah eigenlijk bij alle verkrachters. 😀

  Maar dat meisje kan ook liegen…ze moeten eigenlijk een medische onderzoek doen zodat ze kunnen vast stellen of het wel of niet waar is…what say?

 4. denk dat shiney wel wat slimmer is die schoonmaakster lult kk hard ze denkt hij heeft geld ik ben maar een schoonmaakster k maar hier gebruik van…. ze proberen je altijd te naaien(letterlijk)

 5. WAT!!!
  IK KAN HET GWN NIET GELOVEN
  DIT KAN NIET
  IK GELOOF DIT NIET HET IS WAARSCHIJNLIJK AAN VOOR HET PUBLIEK EN DE MEDIA SHINEY ZOU ZO IETS NOOIT NEVER DOEN DAT WEET IK ZEKER HET BESTAAT ABSOLUUT NIET…
  DAT MEISJE VERZINT ZEKER MAAR WAT OMDAT HIJ ZO BEROEMD IS
  MAAR ALS HIJ DAT TOCH HEEFT GEDAAN VIND IK DAT SUPER STOM
  :s
  nOU JAA

  DOEI DOEI -XXXX- JES BOLLYWOODLOVERTJE 😀 😛 😉

 6. Ik weet niet wie ik moet geloven. Ze hebben een DNA-test uitgevoerd en het kwam overeen.
  Aan de andere kant hoor ik dat zijn vrouw hem bijstaat. En ze zegt ook dat hij erin is geluisd.

  Dus jah, maar ergens geloof ik wel dat hij zoiets kan doen. Ik weet het niet.
  Maar als het waar is, dan is het meteen afgelopen met hem. Met zijn bollywood carriere.

 7. Rijk wil niet zeggen dat je de arme mensen mag misbruiken!!!!
  Blijkbaar heeft de zwijggeld niet geholpen.
  Ik begin een hekel aan de zulke mensen te krijgen.

 8. […] Contact /* */ « Bollywood acteur opgepakt wegens verkrachting […]

 9. ahaha echt grappig man,, Zien die mensen het niet.. die kutwijf is een schoonmaker.. DUHhhh logisch dat ze aandacht wilt van de media.. als hij een meisje wilt kan hij het makkelijk krijgen,, waaarom moet hij zielig doen om een 19 jarige schoonmaker te pakken.. echt triest man,, ik geloof het niet..

 10. money dat meid wil beroemd worden en daarom haalt ze de media gedoe erbij of het gaat over geld en beroemdheid,
  plannetjes ik geloof dat 19 jarige meid niettt?!!!!!!!!

 11. mensen hij het wel gedaan ,ik moest hem al niet qwa uiterlijk.en die vrouw hoeft hem niet te beschermen dit soort mensen denken dat vrouw een speelgoed is.van mij mag hij hogere staf krijgen klootzak.

 12. Waarom denken jullie meteen dat die meid ongelijk heeft? Ik bedoel..de dna test kwam overeen zoals rajievie het zegt. Alleen omdat Shiney Ahuja beroemd is zeggen jullie dat die meid ongelijk heeft? Dit is het nou! Dit soort zaken gebeuren echt heel vaak in India/Pakistan/Sri Lanka etc. Maar altijd wordt het meisje ongelijk bevonden omdat diegene(verdachte) als het ware een hogere status heeft dan die meid.
  Klappen doe je met 2 handen. 😉 Dus die meid/Shiney Ahuja heeft wel iets degelijks gedaan dat het zo ver moeten heeft komen…

 13. logisch nadenken,,
  die lelijke k**wijfie (schoonmaakster) wilt aandacht ik geloof echt niet dat hij schuldig is. En hij is soo soo knap (mijn mening)en jahh duhh zij was verliefd op hem ik denk dat ze het heeft gezegd omdat die jongen niet met haar wilde maar met zijn eigen vrouw drm werd die kutwijfie boos en deed een nep aangifte moggol niet spotten met mijn lekkerding (mijn mening) + john abraham

 14. ZOOO VAN my mag hy levenslang krijgen!! Zieligerdd dtt iie iiszzz, dt ie beroemddd is hoeftt ie nieytt te spelen mt n schoonmaakster de leven!!
  & de meeste mense HIIER gelove et nieyt omdat die meisje een sgoonmaakster is WAAR SLAAT DAT NOU WEER OP!? UIT DE DNA TEST BLIJKT DAT ET WAAR IS DUS HOEZO KAN SE NIEYT GELIJK HEBBEN & PLUS ZE GAAT ECHT NIET ALLEEN OM BEROEMD TE WORDEN zow n leugen verzinne!!

  ACTEURRSS SYN OOK MAAAR MENSEE HOOORR DENKJE ZIJ ZIJN NIEYT VN DIE VIEZE MENSEN OFZOO DT ZIJN ALLEEN FILMS WAARIN JULLIE HUN ZIENN HUN EGTE KARAKTERR IS GWNN APARTT NT ALS NRMAALEEE MENSEE

  De MENSEE DI DENKE DT ACTEURS NIKX FOUTS DOEN DIE SYN EGT GWN VERROTTT! SIJ ACTERE OOK MAAR VOOR GELD HOOOR!

 15. And waarom zou het niet waar kunnen zijn ….???
  Komt het alleen omdat zij een schoonmaakster is of …hebben de rijken nooit schuld??
  Ik geloof degelijk wel in, want vaak verdoezelen ze de waarheid(de vrouw van hem ),door een leugen te verdraaien of
  door te zeggen dat mijn lieve man onschudlig is.
  Wil alleen maar zeggen dat ze heel erg diep gezonken zijn (beiden).
  Heel veel vrouwen durven de waarheid niet onder ogen te …..??
  Trouwens DNA bewijs is ondertussen al binnen duss…??
  Hoop dat hij zijn portie straf mag krijgen.

 16. […] Ahuja, die een tijdje verdwenen was uit Bollywood, is terug. Enige tijd geleden werd hij beschuldigd van verkrachting. Shiney heeft van de rechter de opdracht gekregen om uit de buurt te blijven van Mumbai. Dit werd […]

 17. Nou Ikweet niet hoor hy is zo goed en kijk wat hy allemaal doet ik kan het echt niet geloven.
  Zo`n goeiie acteur endan ook nog verkrachter ikweet cker dat hy dit niet met opzet heeft gedaan.
  Als mense nog commentaar hebben of beginne te haten doe dat dan alsof je daar beter van woord 😉

  ciou

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.