Peter André binnenkort in Bollywood film

Peter André binnenkort in Bollywood filmZoals je eerder op Bollywood.NL hebt kunnen lezen was de Britse zanger en presentator Peter André afgelopen weekend te gast bij de IIFA Bollywood Awards. Hij kreeg van het publiek een staande ovatie na zijn optreden tijdens de show. Waarschijnlijk betekent dit Bollywood optreden een nieuwe stap in de carrière van de zanger. Hij namelijk gevraagd om mee te spelen in een Bollywood film. Volgens de website Bruno.NL is hem 1,2 miljoen euro geboden voor een rol in de nieuwe Indiase film. Peter André zal een muzikant spelen en zingt zelf ook twee liedjes in de film.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.