IIFA Bollywood Awards van start

IIFA Bollywood Awards van startIn Macau (China) zijn gisteravond de eerste festiviteiten in verband met de uitreiking van de IIFA Bollywood Awards van start gegaan. De eerste dag van het IIFA weekend begon met de Zaia Cirque Du Soleil Show waarop diverse Bollywood sterren afkwamen. Ook was er een speciale ceremonie waarbij Bollywood icoon Amitabh Bachchan een Madame Tussauds wassen beeld van zichzelf onthulde (foto).

De tiende editie van de IIFA Bollywood Awards kent als hoogtepunt de uitreiking van de prijzen op zaterdagavond. Het event wordt dit jaar in China gehouden en niet zonder reden. De Indiase Bollywood industrie wil zich namelijk meer gaan richten op de Bollywood liefhebbers van de opkomende Chinese markt en andere Aziatische landen.

4 REACTIES

  1. Goed dat ze zich op die markt richten en niet meer talloze pogingen wagen om de westerse wereld te veroveren. Zoals ze probeerden bij iifa 2005.

  2. […] post by Administrator Posted on Friday, June 12th, 2009 and is filed under Bollywood. You can follow any responses to […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.