Festival Bollywood aan den IJssel

Festival Bollywood aan den IJsselTijdens het Bollywood aan den IJssel Festival, van 11 t/m 14 juni in het Isala theater in Capelle aan den IJssel, kun je dicht bij huis kennis maken met de mysterieuze cultuur van India. Initiatiefneemster en organisatrice Asha Ghurahoo zet een gevarieerd programma neer. Zo zijn er Indiase Bollywoodfilms te zien, is er een dansprogramma met o.a. Dansschool Ashakiran, een debatprogramma over Bollywood en een Indiase bazaar met leuke hebbedingetjes.

Naast de sfeer kun je natuurlijk ook Indiase culinaire hapjes proeven. Voor de afsluiting van het vierdaagse festival wordt door Show Me Style Entertainment een Bollywood themafeest met bekende artiesten als de rapper Pro X, dansgroep Ashakiran, Raj Mohan & ensemble, Breakdance groep o.l.v. Karim, georganiseerd.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.