Bollywood kindsterretje brengt boek uit

Bollywood kindsterretje brengt boek uitEen van de Bollywood kindsterretjes uit de film ‘Slumdog millionaire’, de 9-jarige Rubina Ali, gaat haar levensverhaal publiceren. Dat heeft haar uitgever, Transworld Publishers, afgelopen week bekendgemaakt. In het boek vertelt Rubina over haar leven in de sloppenwijk in Mumbai, waar zij opgroeide.

Het boek krijgt de naam ‘Slumgirl dreaming: my journey to the stars’. Het komt medio juli in Groot-Brittannië uit. Alle royalty’s gaan volgens de woordvoerder van de uitgever naar Rubina en de Franse medische hulporganisatie Médecins du Monde.

15 REACTIES

 1. Hoezo Rubina gaat haar levensverhaal publiceren? Deze commerciële uitbuiters en proletariërs, die zich doen voorkomen als “haar” uitgever te weten Transworld Publishers, denken echt dat alles en iedereen een hersencapaciteit van een NUL niveau hebben.

  Een kind van pas 9, die in een sloppenwijk woont met haar ganze familie bedenkt dit toch echt niet zelf. Weer die klote managers en rijke lui die als geen ander weten hoe hun slag te slaan uit dit soort opportunities. Eerst is Rubina bekaaid afgekomen van de zo succesvolle filmproductie en heeft ze werkelijk NIETS verdient..misschien een lolliepop en een speeltje. Al het geld is in de zakken van haar Indiase “managers” verdwenen. Nu dit…..schaamteloos…letterlijk krabboe mentaliteit hebben die Bhakti-Shali Indiërs….dan kennen ze die arme “ajhut” people wel.

 2. nice dat ze een boek gaat schrijven kunne menze ook ng een zien hoe menze het in de sloppewijeken hebben k hoopt dat dit boek heel veel verkocht wordt !

 3. YOU GO GIRL !!!!
  EN IK HOOP DAT Z HIER DAN WEL WAT MEEJ VERDIENT !!!! 😉

  EN IK HEB NOG EEN VRAAGJE VOOR DE GENE DIA DAT SOORT DINGEN WETEN
  IK BEN NOG AL VAN PLAN OM LATER IN FILM INDUSTRIE E WERKEN (REGISEUR,STORYWRITER) MAAR IK WEET NIET HOE IK DAAR MIJN TALENTEN KAN LATEN ZIEN IK KAN WEL GAAN WCHEN EN PAS OVER 10 JAAR
  DE INDUSTRIE IN TE GAAN MAAR IK HOOP DAT 1 VAN JULLIE WEET HOE IK AAN DAT SOORT CONTACTEN KAN KOMEN (REGISUERS,PRDUCERS)

  IK ZEG HET HIER OMDAT VEEL MENSEN HIER KOMEN OM TE SCHRIJVEN PLEAS PLEAS HELP ME

  THNX XXX

 4. Zó Jemig zeg , bijna de helft van al het nieuws dat hier nog komt gaat over slumdogmilionare en dat terwijl het niet eens een bollywood film is :S

  kom met ander nieuws , want dit nieuws is OUD.

 5. hey klinkt leuk mr er schuilt er een donker kantje er 8ter want ze krygt mr 50% van de opbrengst vind ik zoooo erg man heb et gehoord op het nieuws

 6. Ze zijn nu al populair, maar ik hoop dat ze een goede carriere te moet gaan .
  Deze kinderen verdienen het gewoon.
  Ik ben trots op ze.

 7. via de televisie heb ik gehoord dat voor de jongen een huis is gevonden voor rubina nog niet , ik ben benieuwd naar het boek

 8. moet zo’n kind niet (wettelijk) beschermd worden?van wege haar leeftijd?

 9. Slumdog is een engelse film!:
  alleen speelt het zich af in India en spelen er kinderen uit india in de film
  en dat betekend niet gelijk dat het een bollywoodfilm is en als je me niet gelooft :
  http://www.google.nl

 10. hallo, ik weet niet of dat voor mij was, maar waarom zou dat niet waar zijn?

 11. kajol is het een idee om achter het adres va de film studio te achterhalen?heb je een favorite regisseur filmster die je eventueel per mail of schriftelijk kan benaderen? zo’n dergelijke vraag heb ik ook ooit in een tijdschrift gelezen en er werd bijna een dergelijke antwoord gegeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.