Nieuwe huizen voor Bollywood kindsterretjes

sterretjesGoed nieuws voor de Bollywood kindsterretjes uit de film ‘Slumdog Millionaire’. Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe woning voor de familie van één van de arme acteurs. Het gaat om een huis voor de 10-jarige Azharuddin Mohammed Ismail en zijn familie. Eerder werd hun sloppenwoning in Mumbai door sloopwerkzaamheden verwoest. Sindsdien woont Azhar volgens nieuws.nl met zijn ouders in een hutje, dat bestaat uit zeildoeken en dekens die rond een dun houten frame zijn geplaatst.

Voor de familie van het andere kindsterretje, de 9-jarige Rubina Ali, wordt nog gezocht. Dat stelt een woordvoerder van het fonds dat voor de kinderen door de makers van de film is opgezet. Vanuit het fonds moeten onder meer goede woningen en scholing voor de kinderen worden betaald.

De filmmakers hebben aangegeven iets meer dan 72 duizend euro uit te willen geven aan appartementen voor de twee families.

13 REACTIES

 1. ja joh,,
  een hutje
  niet gewoon een huis nee maar een hutje
  en 72.000? appartement =
  se geven hun een hutje man kom op

 2. Eindelijkkkkkkkk, werd tijd. Oocharme die kinderen, geen enkel kind verdient zo’n leven. Ik hoop inshallah dat die een beter toekomst gaan krijgen. En wie weet grote sterren worden, ik duim alvast.

 3. ik vindt dat hun het egt verdient hebben.
  een huis is voordeze filmstrrretjes is egt nodig:)

 4. WAAATTT ??? NU PASSS DAMNNN WAT IS DIT VOOR ONGEORGANISEERDE SITUATIE HOOOR” VOOR RUBINA WORD NOG GEZOCHT” <<<<<<<<<WAT IS DAT

  DEZE WERELD IS EGT ONGELOOFLIJKE GEWORDEN OMG IK HEB ER GEWOON GEEN WOORDEN MEER VOOR IK BEN WEL BLIJ VOOR DIE ANDERE JONGEN MAAR DAT MOCHT WEL EEEERDER GEBEUREN !!!!!!!!!

 5. ik vind dat ze een huis verdienen de kleine filmsterretjes
  hebben veel moeite geedaan voor die film
  ik vind dat ze meer verdienen dan een huis een betere toekomst met 240 miljoen geldd!!!!!!!!1een deel daarvan verdienen ze welll joo!11

 6. NIET TE GELOVEN MAN een appartementje meer niet !!!!!!! die topfilm heeft wel 240miljoen opgebr8 wat is nou dan het probleeeeeeeeeem

 7. NAHJAH K0MOP ZEG W0RD WAKKER!!!!!
  EEN APPARTEMENT IS NIEJ GENOEG IK VIND DAT ZE WEL EEN GR0TE VILLA VERDIENEN 😀 ZE HEBBBEN HARSTIKKER GOED HUN BEST GEDAAN!
  ZE VERDIENEN GEW00N EEN LUXE LEVEN NET ALS AL DIE ANDERE FILMSTERREN
  MAARJAA….SOMIGGE MENSEN WILLEN ANDERE NIET GUNNEN!!

 8. Hi fooks,
  Feiten tellen, meten is weten. Betreffende film heeft bruto ruim €240 miljoen opgebracht. De kosten van deze productie zijn geprognotiseerd op circa €115 miljoen wat resulteert in een netto opbrengst van €125 miljoen.

  Let wel, de filmmakers, zijnde de groot verdieners voelen zich door de immense media aandacht ter zake het wel en wee van de kansarme kids “verplicht” en “genoodzaakt” om iets terug te doen…anders gaan ze uiteraard af! Hadden ze vanuit hun hart oprecht iets willen doen, dan hadden ze dat allang…maar nee…dit is de keiharde realiteit!

  En dan een schandelijke fonds van slechts €72.000 voor de 2 kids…shame on them. Dat is slechts 0,05% van de totale netto verdiensten. Uiteraard moeten de kids dankbaar zijn..liever iets dan niets enz. enz. Die kids hebben gewerkt in betreffende film en moeten naar rato van hun rol en arbeid geld verdienen….waar is al dat geld verdwenen..naar de managers van die kids? Laat al die proletariërs maar stikken in hun geld.

  Laten we bij de bron van alle ellende beginnen, die klote brahmanen…uitbuiters en boeven zijn het, die India en hun moeders hebben verkocht. Zij zaaien haat met hun kastenstelsel en zijn creator van deze immense armoede. India wordt mondiaal geroemd om haar economische voortspoed en de ontwikkeling…wanneer doet dat land iets voor de armen? Verrote, inhumane en ongeciviliceerde bandieten zijn het en dan gillen zij het hardst over DHARMA en KARMA!

 9. ron kalloe wat dacht je van de dalits? en de 40 miljoen weduwen in india?al een weduwe sterft dan laten ze haar op straat liggen, en wat dacht je van meisjes van 15 jaar met een paar weken of een paar maanden oud kind?die mwisjes wordn gewwdwongen te trouwen omdat d ouders financieel niet voor hun kunnen zorgen,dat zag ik en hoorde dat via internet.

 10. Kijk,
  Mensen als “Nitesh Bharadwaj fan” komen met feiten en dat doet ter zake. Ik ben het helemaal met je eens. Ik ben in 2002 naar India geweest en heb e.e.a. aan den lijve ondervonden. Ik heb gesproken met de allerarmsten en hun verhaal aangehoord. Geloof me, ik ben daarna NOOIT meer de oude geworden.

  Mijn visie op het leven en hoe mensen zich daarin manifesteren..ik doel op de algehele poppenkast…is veranderd. Jij maakt een mooie opsomming van zaken die buitengewoon gruwelijk zijn en als je betreffende lijst aanvult, wil je niet weten tot welke trieste conclusie we moeten komen. En mijn punt is, en dan doen die Indiërs alsof ze GOD en BHAKT number 1 zijn, terwijl uitgerekend zij de mensheid en alle daarvoor vereiste normen en kernwaarden in alle vormen vertrappen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.