Miniconcert In da Bollywood Mix

Miniconcert In da Bollywood MixMuziek van Madonna gemixt met klassiekers uit de Indiase filmindustrie Bollywood van de jaren ’70 en ’80: Anil Jagdewsing en Bas Jilesen laten twee culturen samensmelten in het miniconcert In da Bollywood Mix. De bedoeling? ,,Het beste van twee culturen verwerken en in dit geval een lekker dansbare voorstelling geven,’’ aldus Jagdewsing in het Algemeen Dagblad.

Samen met Bas Jilesen heeft hij de afgelopen jaren al twee voorstellingen die een ode waren aan Bollywood gebracht: Burning Bombay en Burning Bombay II: Ion. In de Museumnacht zijn nummers uit de vorige Burning Bombays te horen, maar ook nieuwe mixen, zoals een medley van westerse nummers en Bollywoodklassiekers. In da Bollywood mix, za 30 mei, vanaf 21.30 uur elk uur tot 00.30, Museumcafé Catharijneconvent, Lange Nieuwstraat 38, Utrecht.

2 REACTIES

  1. hey klinkt wel leuk zo’n medley weet iemand misschien waar ik dit kan bekyke op internet misschien op you tube ofzo xxxxxxxxxx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.