Culturalis Indian Dance komend weekend

culturalis Bollywood dansAankomend weekend (29, 30 en 31 mei) staat de Indiase dans drie dagen lang op het programma; van de klassieke Bharata Natyam, Odissi en Kathak tot de moderne Bollywood dans.Kom langs in Theater aan het Spui in Den Haag en bezoek de bazaar, de verschillende voorstellingen, de choreografiewedstrijd of dans mee in een workshop. Kijk op www.culturalis.nl of ga meteen naar www.theateraanhetspui.nl om je kaartje te bestellen.

1 REACTIE

  1. Klinkt interressant,

    Ik ga wel even kijken zaterdag.
    Kijken of de bollywood dans workshop nog interssant is.
    🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.