Culturalis Indian Dance 2009

culturalis1Het weekend van 29,30 en 31 mei draait in Theater aan het Spui in Den Haag om Indiase dans! Culturalis stelde in samenwerking met het Platform Indiase Dans een veelzijdig programma op voor deze derde editie van het Indian Dance festival. Verschillende stijlen komen aan bod, van klassiek tot Bollywood. Dit jaar wisselen bekende en nieuwe elementen elkaar af. Zo kan iedereen weer genieten van de leerlingenvoorstelling en introduceert Culturalis twee nieuwe onderdelen: de Choreografiewedstrijd & de Danssolo.

Special guests: Rama Vaidyananathan & muziekensemble uit Zuid-India
Bharata Natyam danseres Rama Vaidyanathan opent het festival op 29 mei. Deze wereldberoemde artieste komt samen met haar muziekensemble speciaal naar Nederland voor Culturalis Indian Dance 2009. Live muziek tijdens een Indiaas dansoptreden is heel bijzonder in Nederland.
Bezoek de Bazaar met de vele demonstraties, de kramen, meng je in het debat en geniet van een hapje en een drankje. Zelf meedansen kan ook, in de middag zijn er kennismakingsworkshops Bollywood. Het festival wordt afgesloten met een swingende afterparty.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.