Gratis Bollywood streaming video in de VS

Gratis Bollywood streaming video in de VSDe Amerikaanse streaming video website Hulu.com heeft onlangs een deal gesloten met Bollywood distributeur Saavn. Hulu.com zal een aantal films van de distributeur gratis aanbieden op haar website waaronder de blockbuster ‘Sarkar’ met Amitabh Bachchan. Naast “Sarkar’ zullen ook “Hera pheri”, “Hulchul”, “Dhaai akshar prem ke” en de oudere film “Deewana” uit 1992. In de loop van dit jaar zullen meerdere Bollywood films worden aangeboden zegt Vin Bhat, mede-oprichter en CEO van het in New York gevestigde Saavn.

De filmdistributeur wil met deze samenwerking het genre Bollywood toegankelijker maken voor een ieder. Bhat hoopt dat steeds meer mensen in de VS zich open stellen voor Indiase films. Daarnaast is dit een stap om illegale filmvertoningen tegen te gaan. In Nederland is de dienst helaas nog niet te gebruiken.

3 REACTIES

  1. ik vind het prachtig opgelost voor derest ben ik sprakeloos

    P.S srk is HOOOOOOOOOOOOOOOOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ohw en preity zinta fan ik keek eens over srk helemaal beneden en toen sag ik dat je hem vroeger ook king van bollywood vond mag ik weten wrm je hem dat nu niet vind misschien kan ik je helpen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.