Bollywood diva Asha Bhosle in concert

Bollywood diva Asha Bhosle in concertOp 31 mei 2009 geeft living legend Asha Bhosle een uniek Bollywood concert in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Het concert wordt georganiseerd door Mundial Productions in samenwerking met NL entertainment. De inmiddels 76-jarige zangeres is een van de bekendste vertolkers van Bollywoodmuziek. Haar eerste grote successen waren de duetten, zoals ‘Maang ke saath tumhara’, die ze zong met Mohammed Rafi.

In haar langlopende carrière nam Asha Bhosle een recordaantal platen op, waardoor er een repertoire is ontstaan van meer dan 12.000 nummers. The Golden Voice of Bollywood wordt tijdens haar concert bijgestaan door Javed Ali, die grote bekendheid kreeg met het nummer ‘Ek Din Teri Raahon Mein’. Exclusief voor dit eenmalige concert met haar achtkoppige band komt nachtegaal Asha Bhosle naar Nederland!

Het concert begint om 20:30 uur. Kaarten zijn te krijgen via de webshop van Mundial, Free Record Shop en Ro Music & Movie Palace (in Amsterdam) en kosten € 45,- (excl. servicekosten).

3 REACTIES

  1. De prijs is 45 euro. Kijk op de officiële site van Mundial – http://www.mundialproductions.nl/?rubriek_id=188&rubriek_subrub=188&module_id=35&page_titel=Webshop&product_type=1

    Op de sites budgetticket.nl en onlineticketshop.nl worden kaarten aangeboden voor dit concert. Deze partijen verkopen zonder toestemming van Mundial Productions tickets voor het Bollywood concert en vragen hiervoor een prijs die vele malen hoger ligt dan de entreeprijs. Mundial Productions distantieert zich stellig van deze partijen en hun handelswijze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.