Pussycat Dolls ruzie over Bollywood lied gaat door

Ruzie Pussycat Dolls om Bollywood clipDe ruzie tussen de vrouwelijke leden van de Pussycat Dolls die begon toen het Bollywood nummer Jai Ho uitkwam heeft afgelopen weekend weer een staartje gekregen. De Dolls zouden de track samen hebben opgenomen, maar in de credits wordt alleen de naam van leadzangeres Nicole Scherzinger genoemd. Pussycat Doll Melody Thornton heeft daarom vrijdag voor het oog van een groot publiek flink uitgehaald naar haar collega Nicole Scherzinger.

De dames zijn woest op Nicole. En dat lieten ze vrijdag merken toen ze in het voorprogramma van Britney Spears stonden. Melody greep de microfoon en riep: “Ik vind het te gek dat jullie me steunen, ook al sta ik niet in de credits. Laat niemand je dromen verpesten.” Daarna wierp ze haar collega een vuile blik toe.

Nicole wilde weglopen, maar bedacht zich op het laatste moment, meldt De Telegraaf. het nummer waar het om gaat:

7 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Monday, April 27th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Ja Melody Thornton heeft % 99,9 PROCENT GELIJK,maar daarvoor hoeft ze niet voor een groot pbliek ui de halen naar nicole,personlijk ben ik geen fan,maar ze moeten een schade vergoeding krijjjjjjjjjjjjjjjgen [mijn mening] hooggeachte keizer het nerdische rijk

  3. ik vind dat nicole moet worden weg gestuurdt ,ik heb alle solo liedsje gehoord en icole is die van n

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.