Bollywood kindster ’te koop aangeboden’

Bollywood kindster 'te koop aangeboden'De vader van Bollywood kindster Rubiana Ali uit de Oscar-winnende film Slumdog Millionaire, heeft zijn dochtertje te koop aangeboden. Volgens De Telegraaf is de vader van het 9-jarige meisje zo wanhopig en arm, dat hij er alles aan wil doen om zelf een beter leven te krijgen. Daarom heeft hij zijn dochter Rubiana opgegeven voor adoptie, maar wil daar wel ruim 220 duizend euro voor zien.

Rubiana’s vader is boos dat hij en zijn gezin op financieel gebied niets hebben meegekregen van het succes van de film en beschuldigt de grote bazen in Hollywood ervan dat zij hem dwingen zijn dochter te verkopen, meldt de krant.

UPDATE:
De vader van de 9-jarige Slumdog Millionaire-ster Rubiana Ali is gearresteerd nadat hij zijn dochter voor 220 duizend euro zou hebben willen verkopen.

20 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Monday, April 20th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. OMG:S dit is gwn niet normaal..
  ik begrijp hem wel dat ie het moeilijk heeft…maar zijn eigen dochter verkopen,,nou dat kan gewoon niet..
  tfooo

 3. OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG….dat meen je niet????
  220.000 euro zodat hij voor de rest van zijn leven lekker een luxe leventje kan leiden???…omggg..waar gaat het naartoe met de mensheid??? pfff echt walgelijk…als je daadwerkelijk niet kunt zorgen voor je kinderen.. is adoptie wel redelijk…maar dat je er een prijs voor vraagt vind ik ronduit walgelijk!! jakkesss

 4. Wat een homo is die vader. In hindi films laten ze zien dat ze dood kunnen gaan voor hun familie leden, maar werkelijkheid is altijd hard. Meschien is dat meisje niet eens zijn bloed.
  Ik zou me dood schiet voor dat ik dat bedenk.
  Volgens mij is dat homo niet eens zo arm, omdat hij toch het geld heeft gekregen voor acteer werk van zijn dochter.

 5. omgg is zoo zielig voor dat kindjee
  mjaa ook kut voor di vader dat dii zo arm is, mja je eigen kind verkopen dat gaat gewoon veel te ver..

 6. Wat een domme reacties van jullie zeg. Dit is nou echt onwetendheid van westerlingen.

  Dit gebeurt trouwens met meer dan miljoenen kinderen in arme landen ( verkoop). Zij hebben een hard leven iets wat jullie totaal niet kunnen begrijpen.
  Wat betreft de domste reactie van maak dan “maar geen kinderen” is zo stom.
  Diegene die de reactie heeft gegeven heeft echt totaal geen benul wat die heeft vermeld en moet zich in een hoekje gaan schamen. Ondanks gebruik van de pil of een ander voorbehoedsmiddel kan je alsnog zwanger raken. Hoe weet jij nou of zij niet zoiets gebruiken en dat er toch ergens iets is mis gegaan, of ze hadden een kinderwens en misschien hadden ze wel een goed inkomen maar is het inkomen weggevallen door omstandigheden. Zo kan ik er wel tig opnoemen. Mensen denk goed na voordat je iets vermeld, zodra je iets niet heb gezien met je eigen ogen kan je er ook niks over zeggen. Ik heb zelf in dat land gewoond en heb vele verhalen van mensen gehoord wat zij zijn overkomen en heb genoeg tranen in mijn ogen gehad.

 7. Echt ’n idioot die vader.
  Gelukkig is die gearresteerd.

  Wat ik me dan afvraag; heeft dat kind geen moeder? Of een ander familielid die dan voor het kind zou kunnen zorgen of opkomen om het niet verkopen?

 8. nou zeg mensen. Het is wel heel makkelijk om vanuit de lukse en makkelijke leven die je hebt een ander te gaan beoordelen.

  Bedenk eens hoe wanhopig een vader moet zijn om zo een stap te nemen.
  Het is echt niet makkelijk voor een vader of moeder om der kint te verkopen. Ja ze zijn arm en adoptie is een oplossing maar wat nou als hij meerdere kinderen heeft. En hoe veel meisjes worden door een addoptie van de huizen meegenomen en belanden in de prostitutie.
  Misschien heeft die man wel meer kinderen en wil die door 1 te verkopen de andere een beter leven geven.
  Maar dat is voor mensen hier in nederland niet zo snel te begrijpen.
  Je zult eens moeten weten hoe arm de mensen daar kunnen zijn.

  Ik keur het niet goed maar ik ga die vader ook niet van alles en nog wat uitmaken.

  Het leven dwingt je soms een dingen te doen die je niet wilt. Het daar begrip voor.

 9. Dat kind heeft goed werk afgeleverd in S.D.M ze wordt heus wel gevraagd voor de volgende film wat een sucker die pa zeg!
  En als ze idd niets heeft gekregen van die Hollywood bazen is het ook niet correct,want een kind artiest verdiend erg goed in Hollywood.En waarom heeft die pa niet onderhandeld met die gasten en een contract gemaakt zoals ze in Hollywood doen?

  Zijn de blanke weer te slim geweest?

 10. in bollywood laat hun de goeie kanten zien maar ik heb een boek gelezen dat de ouders goed vinden dat hun dochter in de prostutitie gaan werken
  omdat hun echt arm zijn, en op zijn 40ste mogen ze weer naar huis.

 11. pardon ? of wij het niet kunnen voorstellen? waar heb jij het over? mijn vader moest op zijn vijde gaan werken en als jij geen geld heb voor vooebehoed middelen dan onthoud dat of de regering moet gratis voorbehoedsmiddelen geven? ik vin het raar dat kinderen in aziatische landenverkocht worden moet dat niet verboden worden? de regering van india moest zich er rot voor schamen bah zo te zien lijkt ze mij een ontzettend lief meisje,(ik kom uit zuid europe waar ze eten wat armoede is)

 12. Zo een luxe leven hebben zy daar niet,
  maar om je eigen dochter te verkopen om het luxe te hebben?
  Zoveeeeeeel mensen hebben ditzelfde probleem daarzo,
  maar toch proberen ze het samen.
  Dit vind ik gewoon echt onzin.
  En dat zy geen geld hebben gekregen voor die film slaat
  ook nergens op.
  Ik bedoel, ook al een 9-jarige
  voor een film hoort een contract.
  Als er geen geld op stond moest die pa hosselen.

 13. arme mensen heb je overal in de hele wereld onder net zo erge omstandigheden als in india,wat dacht je van afrika? soedan darfur?

 14. pratiksha dacht jij echt dat alle westerlingen echt zo onwetend zijn? heb jij alle kennis in je macht? dus jij alleen hebt daar gewoond? en geen enkele westerling? ja dat vind ik ookmaak geen kinderen als jij geen geld hebt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.