Mega Baithak Hindipop Festival 2009

megabaithakOp zaterdag 25 april van 14:00 uur – 05:00 uur en zondag 26 april van 13:00 u – 23:00 u wordt het Mega Baithak Hindipop Festival 2009 in het PWA Silverdome in Zoetermeer georganiseerd. Dit is het eerste, grootste en vrij toegankelijk (behalve zaterdag van 22.00 u – 05.00 u E 10,-) cultureel festival, waarbij de Baithak Gana en Hindipop in verschillende elementen aan bod komen. Tijdens een gevarieerd cultureel middag- avond- en nachtprogramma zullen ook diverse kraamhouders hun Supersales in de vorm van een Bazar houden.

Het festival biedt de ruimte aan bestaande en nieuwe talenten op het gebied van de Baithak Gana en Hindipop ze te stimuleren en te promoten, waardoor zij zich kunnen profileren. Het festival hecht ook veel waarde aan nieuwe en aankomende Hindustaanse (dans)talenten binnen de Hindustaanse gemeenschap.

Tijdens het festival zijn er diverse branches, die hier een SUPERSALE houden zoals op het gebied van kleding, CD’s, DVD’s sieraden, tropische producten, fruit, exotische snacks en eten in de vorm van een Bazar en waarbij men tegelijkertijd onder het genot van een hapje en drankje natuurlijk kan genieten van de Baithak Gana & Hindipop muziekformaties als Avishkar, La Fiesta, Lexes, Xqlusiv, Diamonds 2000, Face 2 Face, Baithak Power, Legacy, Starzz en special act live from Trinidad de muziekformatie KARMA.

Om een groot en breed publiek te bereiken is de toegang van het festival geheel gratis, behalve voor het nachtevenement op zaterdag.

6 REACTIES

  1. Kan iemand me zeggen waar Zoetermeer ligt, hoe ik dit kan vinden, want ik ben van België en ken dat daar niet …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.