Bollywood sterren actief tijdens verkiezingen

Bollywood sterren actief tijdens verkiezingenIn India beginnen morgen de voorrondes van de democratische verkiezingen. De strijd in de grootste democratie ter wereld gaat met name tussen twee partijen, de nationalistische Hindoe partij Bharatiya Janata Party en de regerende Congress party. Tijdens de verkiezingen worden veel Bollywood sterren ingezet om kiezers te lokken. Zo ondersteund Om Puri een kandidaat van de Gandhinagar partij. Sommige acteurs zijn ook actief binnen een politieke partij zoals Sanjay Dutt. Hij is voorzitter van de Samajwadi Party.

Opmerkelijk is de rol van Bollywood acteur Salman Khan. Op de foto is hij te zien met kandidaat Milind Deora van de Congress party. Maar enkele dagen daarvoor was hij te zien met Vinod Khanna die kandidaat is bij de concurrentie namelijk de Bharatiya Janata Party.

De algemene verkiezingen in India worden in vijf fasen gehouden. Het geheel start op 16 april en duurt tot en met 13 mei 2009.

4 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Wednesday, April 15th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. ja je heb gelijk

    karina maar toch als de acteurs wat doen doet de volk mee dus wrm niet

    en salman khan is de beste

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.