Richard Gere met Amitabh in Bollywood film

Bollywood - kus van Richard Gere voor Shilpa ShettyBollywood legende Amitabh Bachchan zal binnenkort in een nieuwe film te zien zijn met zijn Hollywood collega Richard Gere. Het gaat om de film ‘Teen Patti’ van regisseur Ambika Hinduja melden diverse Indiase media. Voor Richard Gere, de favoriete jaren 80-90 filmster van vele vrouwen, zal het zijn eerste rol in Bollywood worden.

Gere was echter niet de eerste keus. De makers van de film hadden eerst ex-James Bond Pierce Brosnan in gedachten. Toen deze weigerde werd Gere gevraagd. Richard Gere is geen onbekende in India. Twee jaar geleden, in april 2007 veroorzaakte hij een enorme rel door door Bollywood actrice Shilpa Shetty voor een groot publiek een vette kus te geven.

5 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, April 14th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.