Naomi Campbell in Bollywood film?

Naomi Campbell in Bollywood film?Naomi Campbell gaat waarschijnlijk meespelen in een Bollywood film. Het Britse supermodel sloeg de regisseurs vorige week met verstomming tijdens het mode-event ‘Lakme Fashion Week’ in Mumbai. De beloning bleef niet uit: de zwarte schoonheid heeft op 38-jarige leeftijd haar eerste auditie te pakken voor een grote filmrol schrijft dagblad De Morgen. “Aan het eind van de show vroegen twee bekende Bollywood-regisseurs haar of ze geen filmambities had. Naomi voelde zich ongelooflijk vereerd en zal terugkeren naar Mumbai zodra haar agenda het toelaat” weet een bron.

De Lakme Fashion Week najaar/ winter 2009 in India had afgelopen week een speciale show: De Mai Mumbai Fashion for Relief Charity Show. Met als goede doel de terroristische aanslagen in Mumbai op 26 november 2008 werden ontwerpen van oa Dolce&Gabbana, Anna Sui, Donna Karan en Louis Vuitton via Ebay aangeboden. De opbrengsten werden gedoneerd aan: Citizins for Justice and Peace.

11 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, March 31st, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. nou ja,allereerst mag ze hindi beginnen te leren en daarna sari dragen en dat doet ze noooooit.

  3. nou dat hoef niet tog ze spreken daar ook engels en niet in elke film wordt een sari gedragen. is leuk dat ze is gevraagt voor een Bollywood film. hopen dat ze het ook goed doet natuurlijk.GOOD LUCK

  4. Ik hoop dat het een leuke film word ik heb geen zin in die rare films waar je niks van begrijpt.

  5. Tina. ik ben het met je eens ik mag haar ook niet ze gaat nooit zo spelen als echte indianse sterren gaat gewoon niet ze heeft het niet in haar bloed.

  6. Ze zal het fantatisch doen. Ze wordt de nieuwe bollywood queen. Ze heeft het in haar! fuck de rest

  7. wat een flauwekul is dat : het in je bloed hebben is dat niet racistisch? filmsterren uit india worden toch ook niet uit westerse films geweigerd?wel mogen ze wel met naomi uit kijken als ze zich niet beheersd en gaat smijten.

  8. wat maakt het uit dat naomi geen hindi spreekt?ik ook niet maar als naar india wil dan ga ik erheen ,indiase filmsterren mogen toch ook in westerse films?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.