Shilpa Shetty dankt Jade Goody voor populariteit

Shilpa Shetty verliest hoofdrol in filmBollywood actrice Shilpa Shetty is de aan kanker overleden realityster Jade Goody dankbaar voor haar populariteit in Groot-Brittannië. Dat zegt Shetty tijdens een interview in een Britse tv-show dat vrijdag wordt uitgezonden, meldt De Telegraaf. Shetty was in 2007 het mikpunt van pesterijen en discriminerende opmerkingen van Goody in Celebrity Big Brother die voor vele verontwaardigde reacties van tv-kijkers zorgden.

Goody betuigde daarop spijt en raakte zelfs bevriend met Shetty. „Ze was de architect van mijn beroemdheid en daar waardeer ik haar voor”, aldus de Indiase ster in de Britse talkshow Richard and Judy. Goody nam in 2008 haar intrek in de Indiase versie van Big Brother die Shetty presenteerde. In deze serie kreeg ze live op televisie te horen dat ze aan baarmoederhalskanker leed. Ze verloor de strijd tegen de ziekte en overleed zondag op 27-jarige leeftijd in haar slaap.

10 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Monday, March 30th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. De handelswijze van wijlen mw. Goody (in “Celebrity Big Brother”) staat me nog helder voor ogen. Achteraf gezien kunnen wij constateren dat zij keihard uithaalde richting Shilpa Shetty en dat het nogal brutaal overkwam…was het voor een deel ook zeker want zo gaan we in een geciviliseerde wereld niet met elkaar om! De beelden die de wereld overgingen waren slechts de scheldpartijen, waarbij de context daaromheen, zijnde de aanleiding, niet werd geschetst.

  Ik heb wel begrip voor de reactie van mw. Goody. Alleen als je met dit soort verwende Bollywood hoogvliegers omgaat ervaar je hoe deze mensen echt zijn. De meeste leven in een fantasie wereld en zijn arrogant als de pest. Hebben beperkte levenservaring, hebben meer dan een dozijn aan slaven die ze netjes bediendes /werkpersoneel noemen die werkelijk slechter dan hondjes worden behandeld. Vanuit hun arrogantie weten ze alles beter dan alles en iedereen.

  Hiermee worden de 2 extreme dynamieken van Arm en Rijk in India verklaart. Deze zogenaamde elite houden dit systeem al eeuwen in stand en hangen zogenaamd de goedheid zelve uit. Goed dat Goody haar toen een veeg uit de pan gaf. Ik hoop dat het haar evenzo arrogante soortgenoten in India destijds ook heeft geraakt.

 3. Ik vindt het gewoon vreselijk.kanker is gewoon een erge ziekte!gelukkig hadden ze het over gemaakt.waarom ruzie ik snap dat niet.er zijn genoeg ruzies en oorlog in de wereld.deze ruzies in nederland slaat nergens op.er zijn gewoon verschrikelijk vieze dingen in nedrland…..uhhmm…maar goed.jaaa jaaa mensen zo is het leven eenmaal.

  Gr….my

 4. Hey rani fan ja ze was na dat ze er achterkwam dat ze zou overlijden getrouwt met haar vriend zodat haar kinderen goed terect kwamen.E er staat dat Shilpadood is aan kanker maar jade is dood gegaan aan kanker.

 5. het verschil tussen arm en rijk kom veel voor in india,kan best wel dat ze heel veel verwend is door de indiase media en de ruzie tussen haar en goody dat lijk discriminatie te zijn,ze wil door iedereen lief gevonden worden.

 6. Surinaamse prinses. Er staat: “Bollywood actrice Shilpa Shetty is DE aan kanker overleden realityster Jade Goody” Dus het staat er correct….

 7. shilpa vertrouw ik helemaal niet zo erg ,ik heb al sinds tijden het vermoeden dat ze blij is dat het gebeurt is, zonder jade was shilpa nooit zo bekend geworden , en de mensen in india hadden nooit moeten reageren want dan gaat men verder en danhebben bepaalde mensen lol aan ,ik word ook gediscrimineerd ( dubbel: als vrouw en zuid-europese) maar ik laat dat niet gebeuren,want dan heeft de ander lol aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.