Asha Bhosle weer in Nederland

Bollywood - Asha BhosleGoed nieuws voor alle fans van de legendarische zangeres Asha Bhosle. De Bollywood nachtegaal is dit jaar weer te zien in Nederland! Bollywood.NL heeft uit zeer betrouwbare bron vernomen dat de Indiase zangeres in mei een grote show weggeeft in Amsterdam. In 2006 was Asha Bhosle voor het laatst in Nederland voor een concert in de Rotterdamse zaal De Doelen. Dat concert was een ode aan wijlen R D Burman, de echtgenoot van Asha Bhosle en tevens muzikale toeverlaat. Zodra er meer bekend is over het concert van Asha Bhosle lees je dat natuurlijk eerst op Bollywood.NL.

12 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Wednesday, March 25th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Zij MOET stoppen. in de jaren 70 was ze een supervoice, maar met de ouderdom is haar stem versleten. zij klinkt echt tegenwoordig afschuuuuwelijk, maar dat wil ze niet erkennen.

  nee, nu is het tijd voor Sunidhi Chauhan! Wanneer komt zij?

 3. Volgens mij klopt het niet. De show was niet in de doelen, maar in Ahoy Rotterdam. De kaartjes waren zo duur…gevolg een lege zaal. Waarom zijn die kaartjes altijd zo duur?

 4. ja in de jaren 70 was ze een supervoice en nu klinkt ze afschuwelijk dus als je oud ben wordt er met een stok geslagen en weggejaagd.wat ze gedaan heeft ben ik heel trots op haar ze heeft een prachtige stem.

 5. dit is voor anju…
  Haar laatste concert was inderdaad in ahoy. Jij schreef dat de kaarten zo duur waren en het gevolg was een lege zaal. Ik was er ook bij en alle kaarten waren uitverkocht. Dat de kaarten zo duur zijn kan asha bhosle niets aan doen. Het zijn de organisatorn die zulke hoge bedragen eisen.
  een andere idoot hierboven ‘hoefniet’ schrijft dat asha oud is en afschuwelijk klinkt. HUH. Ben je doof – is r iets met je horen aan de hand. Hoe durf je een kleine baby die melk drinkt naast asha bhosle dus bedoel ik sunidhi chauhan te vergelijken met de legendarische asha bhosle. Niemand zingt als asha bhosle. en op zo een hoge leeftijd is het prijzenswaardig wat zij nog doet. ze is een levende legende, trots van india. en dan heb ik een vraag aan jou – KAN JIJ WEL ZINGEN DAN?

 6. Andere organisator, andere ticketprijzen! Vriendin van me werkt bij de organisator: Mundial Productions. Kaartjes zijn te koop vanaf 45 euro, duurste zijn 85 euro!!! Kijk maar op http://www.mundialproductions.nl

  En nu hebben ze Asha hierheen gehaald! Beetje respect voor de Golden Voice graag! Alleen omdat ze oud is zou ze niet meer mogen zingen? Zij heeft zoveel gedaan voor India, voor vrouwen en doet dat nog steeds! Ze inspireert mensen en ik ben er trots op dat zij hierheen komt. Misschien is het wel de laatste keer dat we haar hier kunnen zien! Als je het zelf niet belangrijk vindt om te gaan, moet je in ieder geval je ouders de kans geven te gaan. Asha verdient alle respect hier en een volle zaal! Ik ben er zeker bij in ieder geval!

 7. Awh dat is leuk Aangezien ze voor het laatst in 2006 is geweest..

  Hebben jullie al informatie over de datum wanneer de show zal plaatsvinden of is dat nog niet helemaal bevestigt…Snap wel dat het niet gelijk in een maand zal gebeuren maar toch zou wel de datum willen weten…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.