Wordt Freida Pinto de nieuwe Bondgirl?

We blijven nog even bij ‘Slumdog Millionaire’ actrice Freida Pinto. De 24-jarige Bollywood actrice maakt volgens diverse bronnen een goede kans om de volgende ‘James Bond girl’ te worden, want ze mocht al een auditie doen voor de rol aan de zijde van James Bond bij zijn volgende spionavontuur. Eerder lekte ook al uit dat Slumdog-regisseur Danny Boyle de nieuwe Bondfilm wellicht mag maken.

Bij de casting voor de laatste Bondfilm ‘Quantum of Solace’ werd Pinto ook al gespot. Toen was ze waarschijnlijk nog te jong en onervaren om een romance te hebben met 007. Het succes van ‘Slumdog Millionaire’ – met acht Oscars veruit de beste film van het jaar – maakt nu wel deuren open voor de sexy actrice.

7 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Monday, March 23rd, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. ney jo zij niet aishwarya is wel een goeie bond girl of shilpa.
    ze heeft wel hoog gescoort in slumdog maar nee.

  3. Freido Pinto heeft een natuurlijke schoonheid…..wat is ze toch mooi…ze is in ieder geval niet zo’n “make-up doosje” of “make-up asfalteringsproject” als Aiswaria Rai.

    Dit soort inventieve talenten zetten de hindoestanen op mondiaal niveau op de kaart….klasse hoor! Wel een randvoorwaarde…als ze maar niet onfatoenlijk gaat lopen wippen met die James Bond rakkers!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.