Kylie krijgt 1 miljoen voor 1 Bollywood nummer

Kylie krijgt 1 miljoen voor 1 Bollywood nummerZoals we eerder al meldde was superster Kylie Minogue de afgelopen tijd druk bezig in Bollywood. Deze activiteiten voor de Bollywood film ‘Blue’ hebben haar geen windeieren gelegd. Kylie is volgens de TMF website de best betaalde, buitenlandse celeb in de Bollywood geschiedenis, nadat zij een cheque ontving van 1 miljoen dollar voor het zingen van slechts één nummer. Kylie speelt zichzelf en zingt een nummer waar ze haar collega mee heeft betoverd.

Haar collega Akshay Kumar: “Kylie had niet perfecter kunnen zijn. Haar prachtige stem en vrolijke persoonlijkheid zijn geliefd bij velen. Ze is de perfecte diva”. Kylie verdient wel vaker smakken met geld voor een gig. Ze heeft een keer 45 minuten opgetreden in Dubai en verdiende toen 2.1 miljoen dollar, aldus TMF.nl.

9 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Wednesday, March 18th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Vind ik ook. Waarom zoveel geld geven aan iemand, die al in het geld zwemt????????????
    Terwijl de Indiase acteurs maar een hongerloontje krijgen.????

  3. Goed gezegt sweetu maar er zijn mensen die meer krijgen op deze harde wereld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.