Shilpa Shetty kan Jade Goody niet ontmoeten

Bollywood - Celebrity Big BrotherDe doodzieke Britse realityster Jade Goody kan het lichamelijk niet meer opbrengen om Bollywood actrice Shilpa Shetty te ontvangen. Dit heeft haar woordvoerder maandag gezegd. Shilpa wilde haar Britse vriendin deze week bezoeken om afscheid van haar te kunnen nemen, maar dat gaat niet door. Zij heeft hier alle begrip voor. De 27-jarige Goody zorgde voor veel ophef in India en Groot-Brittannië door in de Britse vip-editie van Big Brother in 2007 huisgenoot Shetty te beledigen.

De twee kemphanen maakten het later goed, waarna Goody haar opwachting maakte in de Indiase versie van Big Brother, die werd gepresenteerd door Shetty. Tijdens haar verblijf in het Indiase Big Brotherhuis ontdekte Goody dat ze aan kanker lijdt. Ze heeft nog maar kort te leven

6 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, March 17th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.