Ruzie Pussycat Dolls om Bollywood clip

Ruzie Pussycat Dolls om Bollywood clipDe Pussycat Dolls zijn onlangs druk bezig geweest met het filmen van een videoclip voor het nummer ‘Jai Ho’, die recht doet aan de grote Oscar-winnende film Slumdog Millionaire. De clip werd in Bollywood stijl gefilmd en de meiden zien er dan ook stuk voor stuk kleurrijk uit, meldt Oneindia. Maar het is allemaal niet zo lekker gelopen tussen de meiden. ‘Jai Ho’ is een remix van een origineel nummer uit de film. De Dolls zouden de track samen hebben opgenomen, maar in de credits wordt alleen de naam genoemd van leadzangeres Nicole Sherzinger (foto).

De andere meiden zijn ‘not amused’ melden diverse media. Inmiddels is de clip vandaag uitgekomen en onder andere hier te zien op Youtube.

14 REACTIES

 1. ik kan best begrijpen
  dat het neit lkkr is gelopen is ook lullig voor die andere alleen ik vind het orgineele liedje leuker maar de remix is wel leuk maa rhet had niet nog anders moeten zijn anders was het neit gt mer bollywood maa rhet is wel leuk
  ach ja z emoeten het zlf mar oplossen

 2. je hoort wel vaker nicole sherzinger’s naam,,!
  dus jaa ze mogen wel te recht boos worden

 3. ik wist niet dat A R REHMAN er ook in zat. maar is wel een leuke clip. hun naam moest ook genoemt worden.

 4. In de clip zie je ook alleen maar Nicole, de andere ‘dolls’ lijken
  wel achtergrond zangeressen/dansers.

  Wel leuke clip en nr trouwens. Grappig dat je A.R. Rahman er ook in ziet.

 5. Jammer dat het niet goed gelopen is.
  Maar ik vind het echt leuk voor A.R. Rahman. Zo krijgt hij veel meer internationale naamsbekendheid.

  En hij is ook voor een paar seconden in de nieuwste clip van Akon te zien. Clip heet, ‘beautiful’.
  Ga zo door Mr Rahman.

 6. […] post by Administrator Posted on Sunday, March 15th, 2009 and is filed under Bollywood. You can follow any responses […]

 7. Zielig voor de meisje maar jai ho is echt een leuk wat zeg ik prachtig lied en nicole lijkt op een echte hindoe

 8. Nicole staat ALTIJD vooraan, en ze is ook het meeste in beeld in de videoclips, weet bijna niet eens hoe de rest van de groep eruit ziet. Je bent toch samen een band, niet alleen. Ik dacht eerst dat het nummer van nicole alleen was, toen ik opeens achtergrond danseressen zag ( de dolls dus)

 9. […] De ruzie tussen de vrouwelijke leden van de Pussycat Dolls die begon toen het Bollywood nummer Jai Ho uitkwam heeft afgelopen weekend weer een staartje gekregen. De Dolls zouden de track samen hebben opgenomen, maar in de credits wordt alleen de naam van leadzangeres Nicole Scherzinger genoemd. Pussycat Doll Melody Thornton heeft vrijdag voor het oog van een groot publiek flink uitgehaald naar haar collega Nicole Scherzinger. […]

 10. BIJ ELKE LIEDJE HOOR JE NICOLE ZIJN NAAM OOKAL HEBBEN ZIJ ALLEMAAL HET VERZONNEN IK VINDT HET WEL EEN LATER REACTIE VAN DE ANDERE DOLLS IK VINDT DAT ZE HET GOED HEBBEN GEDAAN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.