Even geen Bollywood films in Pathé

Bollywood bioscoop nodig in TransvaalLiefhebbers van Bollywood films op het grote doek moeten het de komende maanden even doen zonder films. Tot 29 mei 2009 vertoont Pathé bioscopen namelijk geen Bollywood films. Volgens het bedrijf komt dit doordat er geen nieuwe titels door de Indiase distributeur worden aangeboden. De eerstvolgende film die volgens de berichtgeving van de bioscopen weer te zien is, is ‘Kambakth Ishq’, met Akshay Kumar en Kareena Kapoor. Ook diverse Hollywood sterren zoals Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger hebben meegewerkt aan deze film.

7 REACTIES

  1. hahah zeker net niet een flop net als chandni chwok to china wat een ramp die film zeg had echt spijt dat ik die had bekeken maar aangezien er arnold en sylver er inzitten heb ik wel hoop

  2. Òhhhh.. Dat is niet zo mooi.. 🙁 Was er nou net zo gewend aan geraakt om de films dankzij Pathé in de bios te kunnen bekijken..

    Maakt de film toch altijd iets mooier.. 😉

    :S

  3. Jammer,

    Ik was al elke dag op de pathe site aan het kijken,
    wanneer Delhi 6 en Billu Barber zouden uitkomen.

    Nouja, leven het internet dan maar weer, maar in de bioscoop kijken met goed geluid is toch wel een fantastische ervaring.

    Op naar 30 mei 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.