Freida Pinto slaat Bollywood over

freida_againTwee maanden geleden had Freida Pinto moeite om een baan te vinden. De Indiase actrice had nog niets klaar gespeeld in een Bollywood film, maar had wel geacteerd in de film Slumdog Millionaire van Danny Boyle. Op het moment dat die film van de ene op de andere dag in een succesfilm veranderde dankzij de reeks gewonnen prijzen, inclusief acht Oscars, verduizendvoudigde de marketingwaarde van Freida Pinto eveneens.

Het unieke aan het verhaal van Freida Pinto is dat ze de Bollywood carrière heeft overgeslagen. Ze maakte dankzij Danny Boyle en zijn succesfilm direct de overstap naar Hollywood en het grote marketinggeld.

Bollywood-expert Taran Adarsh beweert dat Pinto een hele rij ondernemingen kan verwachten die foto’s van haar willen gebruiken om het bedrijf te vertegenwoordigen. Inmiddels heeft Freida Pinto op de covers gestaan van Vogue en Cosmopolitan en behoorde ze tot de meeste gefotografeerde modellen van de Milan Fashion Week. (Bron: Excite)

4 REACTIES

  1. ja bollywood en holywood werken nu tog samen. maar ik had bollywood nooit overgeslagen maar ja.

  2. Met alle respect voor Freida, maar zij is niet de reden dat Slumdog Millionaire zo’n succes is! De kinderen die in deze film acteren zijn voor mij de echte helden van de film. Bijna geen acteerervaring en dan je rollen zo realistisch neerzetten! Schitterend. Ik gun haar het succes, maar hopelijk houdt ze in gedachten dat Hollywood meedogenloos is. Vandaag een ster en morgen bij het afval.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.