Cosmeticabedrijf wil Freida Pinto strikken

Cosmeticabedrijf Estée Lauder probeert Slumdog Millionaire-ster Freida Pinto te strikken als gezicht. De vierentwintigjarige Bollywood -en nu Hollywoodster uit de achtvoudige Oscarwinnende prent, is op dit moment erg gegeerd bij mode-en cosmeticahuizen meldt Knack.be. Estée Lauder wil bovendien zijn producten lanceren in India. Voor elk merk dat een voet tussen de deur wil krijgen op de Indiase markt zou het strikken van Pinto een gouden zaak zijn. Ze is er razend populair en wordt gezien als een lokaal meisje dat het internationaal gemaakt heeft.

Freida Pinto (Mumbai (India), 18 oktober 1984) is een Indiaas filmactrice en fotomodel. Pinto speelde een van de hoofdrollen in Slumdog Millionaire, een met acht Oscars bekroonde film waarmee ze internationale bekendheid verwierf. Ze waren met vier thuis, ze heeft nog een oudere zus Sharon die werkt als producer bij de Indiase nieuwszender NDTV. Haar moeder is directrice van een middelbare school en haar vader werkt als bankier.

In India was ze actief als fotomodel voor Elite Model en presenteerde ze in 2006-2007 een internationale reisshow Full Circle. Regisseur Danny Boyle van Slumdog Millionare ontdekt haar en geeft haar een hoofdrol. Ze had toen nog geen enkel acteerprestatie, pas nadien volgt ze een workshop bij John Barry. Slumdog Millionaire wordt dan tot beste dramafilm uitgeroepen op de Golden Globes van 2009. (Bron: WikiPedia)

5 REACTIES

  1. Dit is nou puur geluk hoe ze is ontdenkt en nou echt stap voor stap steeds bekender wordt… Lucky lady…

  2. […] Taran Adarsh beweert dat Pinto een hele rij ondernemingen kan verwachten die foto’s van haar willen gebruiken om het bedrijf te vertegenwoordigen. […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.