Mislukte aanslag op Sharukh’s woning

Afgelopen weekend hebben 3 onbekende mannen mannen op motorfietsen getracht een aanslag te plegen op de woning van Bollywood ster Shahrukh Khan. Volgens berichten gooiden de mannen om 04:30 uur in de ochtend flessen met kerosine over het hek, waarna ze meteen weg reden. Tijdens dit voorval was Sharukh niet thuis, maar zijn familie wel. Naar het schijnt is er geen schade ontstaan en is het gezin met de schrik vrijgekomen. Daar de mannen bivakmutsen droegen en de beveiliger van Sharukh’s woning niet in staat was het kenteken van de voertuigen te noteren, loopt het spoor naar de daders vooralsnog dood. Ook over het motief van deze daad tast men nog in het duister. Voor Shahrukh, die druk bezig is met de première van zijn film ‘Billu’ met Irrfan Khan en Lara Dutta, was het bericht over de mislukte aanslag dan ook een schok.

21 REACTIES

  1. tsssssssss stelletje gekken die da t hebben gedaan kan egt niet tegen zulke mensen ben blij dat er niks erg is gebeurd

  2. Bizar dat deze asociale terroristen hun gram bij een acteur willen halen. Met dit soort laffe acties wordt het complete gezin nodeloos de stuipen op het lijf gejaagd en het gezinsleven gedestabilliseerd.

    Sharukh heeft toch niets met al het politieke geneuzel in dat land te maken….het is een acteur die zijn publiek iets moois probeert te brengen. Deze terroristen willen het land en de mensen tegen elkaar op zetten en in rep en roer doen belanden….lafaards en een stelletje domme imbicielen zijn het.

    Wie zijn/haar problemen en (afwijkende) standpunten niet middels dialoog kan oplossen maar voor geweld kiest, is in mijn visie de grootste lafaard op deze planeet.

  3. Nou ja zeg. Hebben mensen niks te doen ofsow dat ze een flessen met kerosine tegen zn hek aan gaan gooien zoek eeen leven man of maak je zelf van kant niemand die je mist.

  4. MENSEN ZOEK EEN LEVEN OF MAAK JEZELF VAN KANT NIEMAND DIE JE MIST MAAR LAAT SHAHRUKH KHAN IS MET RUST JOH VERDOMME

  5. sanjay
    16 Feb 2009 om 12:08 pm
    Dat waren vrienden van salman khan.
    _______________________________________

    wrom denk je dat zij de vrienden zijn van salman khan?:S Wat heeft hij daar nou mee te maken?

  6. Rani;
    ´jammer dat srk niet thuis was,en dat het mislukt was dan waren we meteen verlost van die idioot.´

    h0ud je bek 😀

  7. ahah,,ik zou het nie eens een mislukte aanslag noemen,,het is waren gwn stelletje kinderen die grappig probeerden te zijn,,kkdom

  8. sommige mensen in deze topic zouden eens moeten weten hoe t is als jij niet in staat bent je gezin te beschermen als je er niet bent . . . . #no love

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.