Indiaas getinte dansvoorstelling ‘Dance For Love’

Op zaterdag 28 februari en Zaterdag 7 maart presenteert Dansorganisatie KamalRoshan een inspirerende en vernieuwende productie genaamd ‘Dance For Love’. De voorstelling staat geheel in het teken van de glitter en glamour waar Bollywood bekend om staat. De Indiase Bharata Natyam, Kathak en volksdansen worden op verrassende wijze gecombineerd met het Westerse (Jazz)Ballet, Streetdance, Oriëntaalse Buikdans en nog veel meer! Deze fusion en interculturele samenwerking uit zich in een sensationeel spektakel van artistieke creativiteit.

De betoverende dansvoorstelling “Dance For Love” vertelt u het verhaal van de eigenzinnige Ray en de hoopvolle Maya. Ze zijn elkaars tegenpolen als het om de liefde gaat. Weet Maya Ray te overtuigen van echte liefde? Zal de kwetsende kant van de liefde Ray ervan weerhouden om ooit iemand lief te hebben of zal het innerlijke verlangen om een geliefde te koesteren hem bewust maken van zijn eenzaamheid?

Dansorganisatie KamalRoshan richt zich vanuit de Indiase danscultuur als basis, op alle dansstijlen en dansculturen die van invloed zijn op de Indiase dans. Tevens biedt de dansorganisatie jonge talenten een platform om hun kwaliteiten zichtbaar te maken en streeft zij naar het verhogen van de artistieke danskwaliteit. KamalRoshan tracht de vele mogelijkheden van de Indiase danskunst te tonen door ook elementen van andere dansculturen hierin te verweven.

“Dance For Love” op 28 februari in Theater Zuidplein te Rotterdam en 7 maart in theater de Regentes te Den Haag.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.