‘Bend it like Beckham’ actrice getrouwd

De 33-jarige actrice Parminder Nagra, die in 2002 doorbrak met haar rol van ‘Jesminder’ naast Keira Knightley in de film ‘Bend it like Beckham’, is in het huwelijksbootje gestapt. De Engelse actrice van Indiase afkomst, die momenteel de rol van Neela Rasgotra speelt in de ziekenhuisserie ER, gaf zaterdag in Hollywood haar jawoord aan fotograaf James Stenson. Nagra, en de 34-jarige Stenson gaan nu zeven jaar met elkaar. Vorige maand maakten zij bekend deze zomer hun eerste kind te verwachten schrijft Nieuws.NL.

6 REACTIES

  1. Stomme bakra`s!!
    Ik zou wel een ananas op hun hoofd gooien!!
    Allemaal puntige dinge in hun hoofd !
    HAHAHAHA!~!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.