Bollywood neemt afscheid van Bush

Bollywood film maker Kunaal Roy Kapur neemt op een aparte manier afscheid van de scheidende Amerikaanse presidnet George W. Bush. Bij wijze van vaarwel heeft hij een film gemaakt over Bush met als titel “The President is Coming.” De fictionele film verhaalt over het bezoek van Bush aan India in 2006 en gaat over 6 Indiërs die uitkijken naar een gelegenheid om de Amerikaanse president de hand te mogen schudden.

Bush is de rode draad in de engelstalige film, evenals de ‘Bushisms’: versprekingen/fouten die Bush gemaakt heeft tijdens toespraken. Met “The President is Coming” drijft Kunaal dan ook de spot met de Amerikaanse president die bekend staat om zijn vele blunders. Naar eigen zeggen gebruikt de film maker Bush als metafoor om de goede en slechte dingen van Amerika te belichten. De film gaat vandaag in de Indiase bioscopen in première, net anderhalve week voor de beëdiging van Barack Obama, de eerste zwarte Amerikaanse president.

7 REACTIES

  1. wie gaat nou een film over bush maken dan maak ik liever een film over oorlogen die echt bezig zijn. Ik heb bush nog nooit gemogen en nu mag ik hem nog steeds NIET. ik ben blij dat hij oprot.

  2. Wat jammer dat hij weg is.
    Hij heeft zo een misere in de wereld gecreerd dat ik zijn plannen leuk begon te vinden.
    Een land als Irak en Afganistan behoren nu tot de 3e wereldlanden, dank zij Bush.

    En zo zijn er een aantal gevallen in de wereld op te noemen. In zijn eigenland heeft hij een troep gemaakt vb De huizenmarkt en de gezondheidzorg.

    Nu moet een goede President (Obama) het allemaal weer in orde maken.
    Lang leve Bush.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.