Britney verliefd op Bollywood choreograaf?

Britney verliefd op Bollywood choreograaf?De afgelopen tijd zijn er diverse berichten verschenen over de nieuwe, Indiase geliefde van Britney Spears. De zangeres zou zijn gevallen voor haar choreograaf en dan niet tijdens het oefenen van haar danspasjes. Het gerucht gaat dat er meer is dan alleen een vriendschappelijke relatie tussen Britney en Bollywood dansleraar Sandip Soparrkar. De twee zouden zelfs de kerst samen hebben gevierd. Sandip heeft de choreografie verzorgd voor de clip van de hit ‘Womanizer’.

Volgens een insider klikte het erg goed tussen Britney en Sandip en besloten de twee om samen de kerstdagen door te brengen in India. De down to earth mentaliteit en spirituele kant van Sandip zou een enorme aantrekkingskracht hebben op de de gevallen – en weer opnieuw opgekrabbelde popster.

Het verhaal over de mooie, ontluikende leefde heeft echter nog een staart. De vermeende nieuwe liefde van Britney Spears, heeft al vier jaar een relatie met het Indiase super model Jesse Randhawa. Zij is woedend op Britney, die achter haar vriend aanzit. Naar eigen zeggen zijn Jesse en Sandip al jaren erg gelukkig met elkaar. Jesse erkent dat Britney een rottijd achter de rug heeft, maar begrijpt niet dat ze nu opnieuw de fout ingaat door onrust te stoken in een goede relatie.

Het super model is ervan overtuigd dat het allemaal een grote publiciteits stunt is, maar dat haalt niet weg dat het, mede door de media aandacht, ten koste kan gaan van haar relatie. “Britney en haar management nemen constant foto’s van de twee om ze vervolgens door te sturen naar de media. Het is allemaal niets voor Sandip, Britney is niet eens zijn type”, aldus Jesse.

22 REACTIES

  1. lolll waarom zoveel afghanen op deze site boos erover?? haar vorige bedpartnertje was een paparazzi gozer die uit afghanistan kwam, is dat niks om trots op te zijn loll?

    ik vind het best leuk dat zij het hele oosten aan het afwerken is hahaha, hierna gaat ze waarschijnlijk met een iranees

  2. ow my god weet je hoe lelijk zij is.Zij is weer uit op media aandacht.
    Zij is gek.
    Loser!!!!!!!!!

  3. Nou nou,
    moeten we op zo’n afschuwelijke wijze met modder gooien? Dat zegt iets over jezelf als je een ander zo rücksichlos afkraakt en vernedert.

    Ik vind Britney een uitstekende zangeres..een groot talent. Uiteraard is haar lifestyle bizar en is dat een ster die zovele jonge fans heeft onwaardig…ze geeft immers geen goed voorbeeld.

    Maar eerlijk is eerlijk…omdat dit soort artiesten niet aan de publiciteit kunnen ontsnappen komt alles naar buiten en heeft iedereen wel iets te vinden. Maar al die mensen die in het kwadraat lopen te rotzooien, daar praat niemand over. Die kunnen in alle anonimiteit de boel bij elkaar kloten om vervolgens anderen aan de allerhoogste paal te willen ophangen. Het is gewoon unfair. Het is haar leven en laat haar die zelf invullen……we kennen de omstandigheden en beweegredenen van al die escapabes toch niet?

  4. Hij verdient iemand beter dan britney hij is een indianse en zij niet dus da past niet bij elkaar als zij een sari aan gaat doen dan zal da ni passen en mschien gaat ze ook in bolywood films spelen heb ik gehoord stom

  5. Ano

    heb je iets tegen afghanen ofzo
    haar vorige bedpartnertje was een paparazzi gozer die uit afghanistan kwam, is dit echt of bedenk je het zelf
    en waarom zouden we er trots op zijn
    je hebt echt van die domme opmerkingen hoor sorry

  6. aan afghan a.

    ik vertelde gewoon de feiten; zoek maar zelf op als je me nie gelooft want die gozer heet adnan ghalib en is geboren in afghanistan. dat de waarheid pijn doet is nie mijn schuld he, ik gaf gewoon de feiten en niks anders.

  7. HeeJJ Allemaal,,

    Srry Ze is egt zo een playster
    Hij kan veel beter krijgen dan Haar
    Ze gaat egt met iedereen man!!..
    ZE heeft egt niks beters te doen
    Echt Zo levenloos
    Waarom gaat ze zich niet weer gewoon lekker Kaal scheren
    Blonde Barbie Pop !!…
    Srry Hoor hij verdiend egt veel beter 😀

    XXXjes
    Bollywood Lover Tje (L)(K)(F)
    😀 😛 😉 🙂 XD XD

  8. Ano

    je had gelijk, ik heb het net gezocht en hij heet adnan ghalib. sorry dat ik zo gemeen tegen je deed

  9. afgan a;

    no probs kan gebeuren he.
    ik begrijp wel waarom je boos werd, want tja als iemand van mijn ras met dit woonwagen trash look a like zou slapen zou ik ook pist worden hahaha dus no problemo

  10. Agel..wat gemeen? je komt voor jezelf op dushh ik weet niet??

    Die Ano moet gwn afghanen niet belagelijk maken. Het is inderdaad niet iets waar je tros op kan zijn,want hij heeft tog geen Hero uitgehangen…

    egt een domme opmerking; volgensmij is het nog maar een puber

  11. afg stilo boy

    wat is jouw probleem heb je wel gelezen wat ano zei
    hij zei alleen wat de waarheid was verder niks
    en hij zei.. dat hij het kan begrijpen waarom wij boos worden.. okeej verder niks

  12. volgens mij ben jij de pubertje hier stilotje want je zoekt ruzie om niks. ik maak nie afghanen belachelijk maar die afghaanse gozer die met haar ging maakt jullie belachelijk. nogmaals dat de waarheid pijn doet is nie mijn schuld he.

  13. ANOO!! stylo boy heeft gwn gelijk!!!! wrm zouden we daar trots op moeten zijn?? hij is geen hero, maar een palyerr 4 life net als ik :P:D damnn man kreeg ik maar die kanss monyy monyy Giiii je weeeettt toggggg ahahaha
    ewa maar ikgaa mazzl boyss BTW geen ruzie maken man om onzinn oki afg angel! hihi

  14. afg terrorist? lolll doe de groeten aan Osama

    en een kale afgelebberde depressieve vrouw pakken is geen player zijn hahaha

  15. doe a.u.b normaal man jullie ruzien hier wel om iets waar julie niets mee te maken hebben

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.