Uitspraak na hoger beroep om ‘Aap Kaa Surroor’

Bollywood film ‘Aap Kaa Surroor’Eind vorig jaar diende een kort geding van het bedrijf Desi Promotions tegen de videotheek Roshan Video- CD- & DVD World. De rechter deed toen een uitspraak in het voordeel van de videotheekhouder, waartegen Desi Promotions in (hoger) beroep ging. Vorige week heeft Desi Promotions ook in hoger beroep de zaak tegen de videotheekhouder verloren.

De rechtszaak draaide om de debuutfilm ‘Aap Kaa Surroor’ van de populaire Indiase zanger Himesh Reshammiya. Deze film mocht volgens Desi Promotions uitsluitend door haar worden gedistribueerd in Nederland. Desi Promotions zou hiervoor een exclusief contract met het bedrijf ‘Bollywoodzone’ in Parijs hebben getekend. Volgens Desi Promotions heeft de videotheek buiten haar om de DVD’s verhuurd en verkocht voor € 3,50. Op basis hiervan ondernam het bedrijf gerechtelijke stappen tegen Roshan’s Videotheek.

4 REACTIES

 1. ik vindt het nergens op slaan kijk naar ghajini hij draaidt nog in de bioscoop en in den haag hebben ze illegale versie cam print bij videotheek govinda en kmi en binder waarom nemen ze dan niet nu recht stappen ik vindt dat ghajini een top film is en moet in bioscoop gekeken worden en ze moeten kappen met illegale shit

 2. Ik ben het met je eens “Arjun”.
  Ghajini is echt een goede film. Heb hem zelf in de bios gezien.
  Maar ik denk dat het probleem is dat er geen officiele distrubiteur in Nederland van die film is. Dus iedereen mag het eigenlijk verkopen.
  En omdat er zo weinig controles zijn verkopen ze het ook illegaal. En Govinda heeft al een paar keer boetes gekregen, maar toch gaat ze gewoon door.
  Jammer…

 3. hey iedereen ik ben effe niet mee aap ka suroor is een zalige film niet dan?
  wat is er aan de hand?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.