‘Bollywood vrouwen’ in nieuwe talk show

De Indiase televisiezender NDTV Imagine komt binnenkort met een nieuwe talkshow waaraan het bekende ontwerpersduo Abu Jani en Sandeep Khosla meedoet. Zij zijn niet alleen verantwoordelijk voor de kleding van gasten maar ook voor de aankleding van de set. De eerste show staat gepland op zaterdag 3 januari en zal op zondag herhaald worden.

De show draait om de echtgenotes van alle Bollywood beroemdheden en bekende zakenmannen. De gasten variëren van ‘Bollywood vrouwen’ als Gauri Khan, Suzanne Roshan, Jaya Bachchan, Manyatta Dutt, Anupama Chopra, Adhuna Akhtar,Tanya Deol en Kirron Kher tot ‘business vrouwen’ als Nita Ambani, Neerja Birla, Usha Mittal en Maharani Padmini Devi.

Tijdens de show bespreken de dames niet alleen hun privéleven maar vertellen ze ook over de uitdagingen die zij moeten aangaan als echtgenote van een succesvolle man. De show wordt overigens geproduceerd door Red Chillies Company, het productiebedrijf van Shahrukh Khan.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.